.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Всичко от снимките ми е нула.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И при мен така

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Съгласен!!
    Освен, че си взел кадър от филма "Американска история Х", който впрочем е доста смислен, не виждам нищо интересно в тия скинари и скин-бейбита... Не се кефя на въпросните. Сърдиш ми се, не сърдиш - за мен скинарите са хора, които обвиняват другите за собствените си проблеми, налитат на малки циганчета и като цяло са шубелии, ако са по единично! В противен случай нямаше да има толкова джамии и цигански махали в тази пробита България!

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Съгласен!!
    Освен, че си взел кадър от филма "Американска история Х", който впрочем е доста смислен, не виждам нищо интересно в тия скинари и скин-бейбита... Не се кефя на въпросните. Сърдиш ми се, не сърдиш - за мен скинарите са хора, които обвиняват другите за собствените си проблеми, налитат на малки циганчета и като цяло са шубелии, ако са по единично! В противен случай нямаше да има толкова джамии и цигански махали в тази пробита България!
    О, не знам, аз харесвам истинската (оригиналната) скинхед култура (проучи повече, ако искаш), не някакви 18 годишни комплексари чули-недочули, с бръснати глави, които бият 9 годишни дечица. Или 40 годишни бивши затворници, които само псуват евреите и циганите, и системата. Вярвам, че тази култура е първо лайфстайл, после политика (и то даже не мога да категорично да уточня каква точно, да вземем SHARP, например)...
    Циганските махали не са тяхна отговорност, обаче - иначе нямаше да имаме, каквото и да е управление.

Ми, на мен пък фоладжийките и селските кочове не са ми интересни, ама хората намират някаква естетика в поведението, постиженията, и външният им вид. К'во да се прави?
    Последно редактирано от NeutralMilkHotel : 12-11-2013 на 20:18

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Ми, на мен пък фоладжийките и селските кочове не са ми интересни, ама хората намират някаква естетика в поведението, постиженията, и външният им вид. К'во да се прави?
    Ти да не реши, че фолкаджийките и селските кочове са ми слабост пък на мен? Това, че не харесвам скинари, не значи, че автоматично ставам чалгар...

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ти да не реши, че фолкаджийките и селските кочове са ми слабост пък на мен? Това, че не харесвам скинари, не значи, че автоматично ставам чалгар...
    Не, просто имам предвид, че всеки има различен вкус и идеали, които в очите на другите може да изглеждат лошо. Идеята ми е че няма смисъл да се дразниш и да си правиш заключения, както аз не се дразня на гореспоменатите макар че са ми неприятни.
    Абе, мир да има - и чалгар да беше ми е все тая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си