- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кои момичета са по-добри в леглото?
Въпросът е до момчетата, че и до някои момичета. Според вашия опит кои момичета са по-добри в леглото -срамежливите или нахалните и наперени на външен вид? Вярна ли е максимата, че тихите води са най дълбоки, или каквито са в ежедневието момичетата, такива са и в кревата?
Принципно активните момичета са по-възбуждащи, но и в срамежливите може да се открие съответния чар.
Няма да се обвързвам с някакви заключения и глупави бъдещи ФБ сентенции, но колкото тихите води са най-опасни, толкова кучетата, които лаят... не хапят. : )
"Лесните" момичета. Онези по купоните, които пият и пушат като мъже, но...Имат готини цици и задници.
Тоест женствените момичета, които го правят като мъже. Признават привличането и му се отдават като за последно.
Целият ми опит до тук го доказва отново и отново.
Тихите води (срамежливите, емоционалните)...Изискват много нерви и усилия. Може би и заради това накрая ти се струва по-яко. Да кажем, че те на са за секс, а за гушкане и разговори.
Уверените момичета без съмнения правят по-хубав секс и по-лесно могат да бъдат убедени да правят свирки и други екстри. Не бива да бъркаш увереност с привлекателен външен вид. Бил съм с кифли , които даже краката не си разтваряха както трябва....
Да не си опънал Иви, че знаеш? Ама да не те наака? :Д :Д
Неее, още съм деЦтвен. Просто така съм чувал.
Welcome to the Jungle...
ххахххахаха, много си дърт да пишеш тука, беж, бегИ :Д
реших да кажа и аз с какво се занимавам
сори ако е било неуместно![]()