Аз понеже съм присъствала на кви ли не разговори ... предимно мъжки, наблюдавах една от компанията как се държи. Винаги се опитваше да провокира и да привлича вниманието на всииички момчета, нищо, че гаджето й е в същата компания. Дори по дискотеки и такива места като сме ходили, тя винаги се държи като че са я държали на въже. Не, че скача по момчетата, просто или танцува супер провокативно или застава в някви по-такива ... пози.

Всичко хубаво, даже аз си викам сигурно е добра в леглото.. докато гаджето й един ден не взе да разправя на моя бившия, пред мен, че била много широка, не го кефел секса с нея, била дърво и някви такива. А тя веднъж се изцепи, че като му била сърдита, не пъшкала.

Та, стоя и си мисля аз сега... аз ако съм сърдита, секс няма да правя. Пък пъшкането симулирано ли тря да е, щом успява да не пъшка като е сърдита. И като цяло "ебати двойката", той да говори така за нея и да я прави на смешна пред всички, пък тя да продължава да е с него... Туй друга тема.

От тогава си мисля, че тези момичета, които привличат много внимание са гола вода. Ама не мога да знам.