Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
И аз говоря за мъжете че не се плашим от ултиматуми
Жените държат ключа към секса, а мъжете към сериозните отношения/брака.
Ако една жена си отваря краката за всеки, не я уважават. Значи, че това м/у краката й няма стойност.
Мъжете, които пък лесно се обвързват с някоя също не се за уважение. По пътя на логиката това, което предлагат няма висока стойност.
Ако си готин пич и се хващаш с различна всеки месец, имаш готин социален живот и получаваш положителни емоции, защо ще се откажеш от всичко това заради една от всичките жени?
Ми, не, ще чакаш тя да ти докаже, че е жената за теб - лоялна, търпелива, спокойна, добра в леглото и подходяща майка за децата ти. Тогава сам ще пожелае връзка, сам ще предложи брак.
Не е роля на жената да поставя ултиматом "връзка или съм аут". Ако не си доказала, че си нещо повече от другите защо да се заробва с теб, вместо да чука свежо пуси всеки път, когато поиска?
Само мухльовците и некачествените мъже са готови да продадат свободата си (която не значт как да използват) за путка.
И само един мухльо би отвърнал на "Ако не се обвържем във фейсбук няма да ми пипаш гъза никога повече" с "ОК, мило, вече сме във връзка". Било то и за да й каже, каквото иска да чуе.