- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родители злобари.
В къщи идва нова година, всички са в коледно настроение. Без мен. Майка ми и баща ми непрекъснато ми съсипват празника, а и не само те и в училище започна редица сложни тестове и класни по много гадни предмети. Значи проблема у дома е, че или аз много завиждам или нещо друго. На брат ми му купиха подаръци за 140 лв. А аз за коледа поисках един принтер и едни листчета и те ми казаха, че само листчета са ми купили, а на мен много ми трябва принтер. В стаята ми има два принтера единия е толкова скапан, че даже и развален. Не искат да дават пари за ремонт, а другия тонера му е свършил някъде от преди две три години. Казват ми, че няма да ми купят принтер, заявяват ми най-надменно как подаръците на брат ми са 140 лв., а преди месец и на двамата ни купиха таблети. Моя ми го взеха, не можах да си намеря зарядното, зареждах го с едно от една много добра приятелка, с която чатейки си сигурно ще прекарам нова година. Стоейки в стаята и обсъждащ с нея скъпите подаръци които е получила. Заявих им, че принтера струва 70 лв., а те най надменно ми отказаха и ми се разкрещяха и т'ва е. Какво да правя? Аз ли бъркам някъде?
Поговори с родителите си и им покажи че това деление между тебе и брат ти е само за лошо
Ако имаш баби дядовци поискай от тях пари за принтер и си купи какъвто си избереш ти .
Ей затова Коледа е гадна. Защо на дечица като теб никога не им стига.
Не може ли просто да се радваш на това, което имаш?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мацка попринцип си права аз даже щях да го заям само защото нарича неговите злобари . Но в случая това деление което правят между него и брат му си е неприятно . Не може да единя подарък за 140 лв а за другият и 70 лв да не желаят да отделят .
Освен ако автора просто не преуваличава или не си измисля тая история с брата .
Омг, защо ще ми е да преовеличавам? Ако беше другояче аз нямаше изобщо да си направя труда да пиша!
Не злобари, но се приближават до тях. Непрекъснато ме сравняват с брат ми, като съм бил на неговата възраст и как тогава съм получавал всичко. 1 Тогава бях единствено дете и 2 живеех на двеста километра от тях. Без повече спамове моля. Не преувеличавам и принтер искам вече от година!!!!
Защото не знам на колко си години но 14-15 годишните понякога проувеличавате и изкаравате нещата все едно целият свят ви е крив. Нормално и аз съм била така .
В случая наистина седни и поговори с вашите защото това не е редно . Делението между братя и сестри е много лошо нещо независимо по какъв повод е .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 12-09-2013 на 16:30
Обичат брат ти повече от теб, сори.
Много тъпо правиш като наричаш родителите ти "родители злобари" просто поговори с тях