- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ТРИБУЛУС
пичове, който е навътре с добавчиците да помага.
Трибулуса на Оптимум Нутришън или Трибестана на Софарма е по-добър
WE ARE NOT ANGELS!
Оптимум.
Само дето е научно доказано, че не повишава нивата на тестостерон в кръвта. Или ако го прави - пренебрежително малко е. Ама ако си изрод и искаш да ходиш надървен по цял ден - вземи си.
За трибулуса има изследвания,че повишава нивото на лутеинизиращия хормон след което нараства и тестостерона. Обаче най-силен ефект и най-голямо увеличение на хормона има при мъже над 30-40 години при които нивото е понижено с възрастта. При тях то се нормализира,повишава се до нормалното или малко повече. При 15-25 годишни ефектът е доста по-слаб.
Един приятел си взе трибулус и каза че е най-голямата простотия за която е давал пари. Каза че няма никаква промяна в нищо за 1 месец употреба, освен това че постоянно му се е**ло. Т.е. помага само в сексуален план. Приятеля ми е на 17.
на мене ми трябва за възстановяване, а не за други работи
WE ARE NOT ANGELS!
хахах как се прайш че не разбираш. говорех за възстановяване от медикаменти
WE ARE NOT ANGELS!
който и да питам, всеки казва различно.
за тва след прегнила и клостилбегита пак ще се ходи до аптеката
WE ARE NOT ANGELS!
Бате от тоя трибулус като го земах единствения ефект му беше, че постоянно бях надървен... Ефект в залата 0.
явно трябва да обясня точно и ясно ситуацията...
скоро приключих стероиден цикъл с високи дози, следователно тялото ми е намалило значително собственото си производство на тестостерон. Терапията за възстановяване (Post Cyce Therapy) се започва с Прегнил или Хлориомон, след това медикамент, който основната му съставка е кломифен цитрат и чак след това трябва да се вкара някоя добавка стимулатор (не за да увелича, а за да възстановя на 100% собственото ми производство).
Ще вкарам една с 90% активни сапонини и протодиосицин
WE ARE NOT ANGELS!
Вие на по 16-18 години какъв ефект очаквате от трибулуса?
Минете 35 и тогава може и да се замислите.
Grumpy old madman
Здравейте, попаднах на трибулус на марката Bulgaricus, някой пробвал ли е продукта?
http://bulgaricus.bg/bg/vitamini-min...937459940.html
Здравей, аз съм ползвал продукта и останах очарован от него. Препоръчвам го на всеки.![]()
Последно редактирано от andreicho : 07-06-2016 на 07:14 Причина: объркан текст
Здравейте, а този трибулис http://bg.vemoherb.com/vemoherb_prod...oherb_tribulus
Някой ползвал ли го е?. Останал ли е доволен от него?
Най - добрите лично според мен са на Weider и на Mex като качество и като цена. По принцип най - ефективно е да пиеш трибестан, само че ще ти излезе много скъпо с оглед на това, че дневната ти доза е към 1-2 грама, тоест трябва да хакаш по 4-8 таблетки на ден или близо блистер на ден, като в кутията са 5 блистера за 25-30 лева. От тези, дето ти казах, определено се усеща повече енергия и фокус в тренировката, само не трябва да се прекалява, щото няма да можеш да укротиш палатковия лагер.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Най-добрата марка за всякакви такива билки според мен е Булгарикус. Няколко пъти поръчвам от тях и всичко винаги е било на ниво. Мъжът ми взема от тяхния трибулус и е много доволен https://www.bulgaricus.bg/tribulus-60-kapsuli.html