- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бръснене на чеп
Някой може ли да ме светне откъде до къде се бръсне чепа, що аз съм от тия момчета, които имат мн. косми където и да било и съм малко объркан. И защо когато се бръсна на контра със самобръсначка излизат пъпки?
Гарантирам ти, че аз имам повече косми от теб, краката ми са направо джунгла(както и гърдите)Относно атрибута, пълно бръснене не правя, защото са възможни подкожни косми, а те не са приятни.
Пробвай с машинка за подстригване.
Welcome to the Jungle...
Ясно с машинка, но докъде. Смисъл не до пъпа, ами ? Повярвай ми имам доста косми.
Ако щеш и от пъпа до гъза, твоя воля.
Welcome to the Jungle...
Много се заблуждавате, че бръснейки се, ще ви изглежда по-голяма пишката.
Ами никаква контра! Така няма да има пъпчици или подкожни космиМожеш да го косиш от където до където си поискаш.
........
според мен темата трябва да стане важна
Бъди мъж, отивай на кола маска![]()
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Бате, най-добре започни от пръстите на краката и продължавай нагоре докато стигнеш брадата – така ще си сигурен, че „джунглата” е напълно изтребенаА бе пич, ти на колко години си – не можеш ли сам да прецениш колко да обръснеш?
Не се занимавай с бръснене, ужасно е.
Появяват се пъпчици, а може и подкожни косъмчета, които са адски болезнени и мястото се подува леко.
Дори и да не стане това кожата става по-груба, а космите - по-дебели.
Взимаш една хубава ножица и подстригваш доколкото може.
Няма да стане гладко като бебешко дупе, но според мен е по-добрият вариант.
Аз така се "третирам" на около 10-15 дни и няма никакъв проблем.![]()
С НОЖИЦА? хаххахахах
Купи си такова примерно:
http://zora.bg/philips/bg-202415/21669
Няма нищо смешно, става, но трябва да е с добра ножичка, има едни малки, които са специално за подстригване, идеално се получава.
Не че с машинка примерно не може да ги скъсиш, пак става, но ако ги махаш от дъното пак може да имаш проблемите, които споменах по-горе.