- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- сънищааааааааа
сънувах жълта змия, навита на кълбо, някой може ли да го разтълкуваВ нета пише общо взето само лоши работи
Змията не ме ухапа, ако е от значение
По принцип не вярвам на тея глупости и не се интересувам, но сега ми е любопитно щото НИКОГА не помня сънищата си, а този го помня до най-малката подробност, не знам на какво се дължи![]()
Мразя змии. След всеки от двата подобни сънища (утф?!), които съм сънувала, се събуждах потна и уплашена и не заспивах отново за през нощта. Съчувствам ти.
няма кво да ми съчувстваш, много ми е яко, че за пръв път помня сън и то с такива подробностиДругото интересно е, че в реалния живот настръхвам само при мисълта за змия и определено ме е страх от змии, а в съня просто се спрях, отдръпнах се леко назад и се изнесох без паника
![]()
Доколкото съм чувала, когато сънуваш змия, означава, че имаш враг, а когато я убиваш в съня си, това е добре.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Защо толкова се боите от змиите?
Ясно, че ако ви нападнат няма да е толкова приятно(и на мен ofc), ама пък не са лоши животинки.
Държала съм и съм си играла с две през живота си, не бяха агресивни, след като ги нахраниха.
Даже си играеха <3
*сън*
Противни са ми. Сънувах как ме лазят, хапят и ми правят подобни прекрасни неща. Дано онова момче със страшно многото снимки на змии, тарантули и прочее същества във фейса не чете тази тема.