.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Мусколна маса

Здравейте, скоро ще имам рожден ден и ще си правя татуировка на рамото и бицепса. Та бих желал да ми препоръчате ефективни добавки, химии и др. Ходя на фитнес но ми се струва че процесът е прекалено бавен. Не ме интересува че след години ще изглеждам зле, живея за момента. YOLO (като цяло ме интересува как да имам повече мускули за по малко време).

П.С Сори за пропуснатите пунктуационни знаци, скаран съм с граматиката.

Мега фен Аватара на an7raks
    Калиев цианид се нарича препаратът... Едно парченце и си там!

Супер фен
    За по-малко време не става! Мускули се правят бавно и трудно. Бавно и трудно се качва чиста мускулна маса. Ако се качи бързо маса, тя няма да е чиста и мускулна маса. А ще бъде сланина най-вероятно. Със стероиди ще имаш само едни бутафорни мускули без никаква сила. Само колкото да се фукаш с тях. Като с едни надути балони. И когато се спрат анаболите всичко отива в тоалетната чиния изпикава се. Обаче,ако правиш мускули натурално ще имаш и голяма сила заедно с обема. И няма да спаднат толкова бързо след кратки прекъсвания.

Антракс ти е писал. Най-бързо и силно действа калиевия цианид.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Със стероиди ще имаш само едни бутафорни мускули без никаква сила.
    Глупостите ги вадиш като пекар хляб.

MISCCCCCCCCC

2000лв ти тряят

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Глупостите ги вадиш като пекар хляб.
    Ти май по себе си съдиш? Това,което ти самият вършиш го преписваш на другите. Погледни темата за Трибилуса и виж глупостите,които си надраскал там без окото да ти мигне. Точно като пекар хляб.
    Как я смяташ тая работа, че трибулуса може да вдигне либидото и ходиш надървен от него? Обаче без да ти вдигне тестотерона? Можеш ли да ми обясниш как ще стане едното без да се получи другото? Съзнаваш ли каква уникална глупост си написал?
    А репликата ти на моя коментар в тази тема е съвсем простовата. Сила и мускулна маса са две различни неща. Когато разчиташ на тежки тренировки в залата, качваш и сила и маса. Обаче,ако само се тъпчеш само с химия, стероиди,мускулите се помпят временно,но без здрави тренировки сила не се качва. Анаболите напомпват мускулите,след спирането всичко се губи. А сила с анаболи без истински тренировки не става.

Ти май по себе си съдиш? Това,което ти самият вършиш го преписваш на другите. Погледни темата за Трибилуса и виж глупостите,които си надраскал там без окото да ти мигне. Точно като пекар хляб.
    Как я смяташ тая работа, че трибулуса може да вдигне либидото и ходиш надървен от него? Обаче без да ти вдигне тестотерона? Можеш ли да ми обясниш как ще стане едното без да се получи другото? Съзнаваш ли каква уникална глупост си написал?
    А репликата ти на моя коментар в тази тема е съвсем простовата. Сила и мускулна маса са две различни неща. Когато разчиташ на тежки тренировки в залата, качваш и сила и маса. Обаче,ако само се тъпчеш само с химия, стероиди,мускулите се помпят временно,но без здрави тренировки сила не се качва. Анаболите напомпват мускулите,след спирането всичко се губи. А сила с анаболи без истински тренировки не става.
    Балък, чакам изследванията доказващи, че трибулуса повишава нивата на тестостерон.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Някой като напише мускОл и ми бърка в мозъка.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    мускол

Мега фен Аватара на trabi_bs
    мускол

Супер фен
    мускол

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Стигааа!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    мускоооооол

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Мусколна маса

Мега фен Аватара на 102
    заболиаха ме лицевите мусколи ут смиах

Супер фен
    Балък, чакам изследванията доказващи, че трибулуса повишава нивата на тестостерон.
    Не смятам да водя спорове и дискусии с човек,който изобщо не ми е на нивото. Точно на мен, който съм имал отличен по биология,химия и органична химия. Първо прочети един вагон с книги и тогава ела да спориш.
    Трибулусът не е азотен бустер или виагра. Няма как да предизвика ерекция без да има увеличен хормон, тестостерон. То е все едно да въртиш волана на колата и се дразниш защо стои на място и не лети със 100 км/час. Без да си сипал бензин в резервоара. Или да пуснеш печка на пълна мощност без да я включиш в контакта.
    Нямам намерение да дискутирам неграмотните ти драсканици. Трибулусът увеличава лутеинизиращия хормон, следователно няма как да не увеличи и тестостерона.
    Анаболите увеличават преди всичко мускулната маса и не влияят съществено на силата, когато се вземат без тренировки. Анаболите не са креатин. Те подобряват временно азотния баланс в организма. Тоест имаме повишено задържане и усвояване на приетия протеин,натрупва се маса.

Мега фен
    Редбул ,дано се ебаваш ,иначе трябва да си бая зле.
    Тук доценти доктори говорят откровени глупости,диетолози,всякакв и,а ти понеже си имал 6ца по биология и огранична химия знаеш ?
    А кой идиот,ако не е по лекарско предписания приема анаболи без причина..?
    Не че няма такива,едно лапе сигурно на 11-12 в ютуб обяснява как се бие някаква инжекция тестостерон dafuq.

Не смятам да водя спорове и дискусии с човек,който изобщо не ми е на нивото. Точно на мен, който съм имал отличен по биология,химия и органична химия. Първо прочети един вагон с книги и тогава ела да спориш.
    Трибулусът не е азотен бустер или виагра. Няма как да предизвика ерекция без да има увеличен хормон, тестостерон. То е все едно да въртиш волана на колата и се дразниш защо стои на място и не лети със 100 км/час. Без да си сипал бензин в резервоара. Или да пуснеш печка на пълна мощност без да я включиш в контакта.
    Нямам намерение да дискутирам неграмотните ти драсканици. Трибулусът увеличава лутеинизиращия хормон, следователно няма как да не увеличи и тестостерона.
    Анаболите увеличават преди всичко мускулната маса и не влияят съществено на силата, когато се вземат без тренировки. Анаболите не са креатин. Те подобряват временно азотния баланс в организма. Тоест имаме повишено задържане и усвояване на приетия протеин,натрупва се маса.
    Чакам изследванията и медицински публикации, доказващи думите ти.
    Кой въобще говори за прием на анаболи без тренировки?

Аре, хапвай го докато е суров:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15994038

Шестичките знаеш къде да ги слагаш или да пращам и другите изследвания.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Редбул ,дано се ебаваш ,иначе трябва да си бая зле.
    Тук доценти доктори говорят откровени глупости,диетолози,всякакв и,а ти понеже си имал 6ца по биология и огранична химия знаеш ?
    А кой идиот,ако не е по лекарско предписания приема анаболи без причина..?
    Не че няма такива,едно лапе сигурно на 11-12 в ютуб обяснява как се бие някаква инжекция тестостерон dafuq.
    Не разбрах какъв е въпроса,ама карай да върви.

Супер фен
    Чакам изследванията и медицински публикации, доказващи думите ти.
    Кой въобще говори за прием на анаболи без тренировки?

Аре, хапвай го докато е суров:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15994038

Шестичките знаеш къде да ги слагаш или да пращам и другите изследвания.
    Да,знам къде да слагам шестичките. Първо показваш изследване правено в България,а тук повечето анализи и изследвания са със съмнително качество. Не чета българска научна литература и нямам много добро мнение за нея. Второ не четеш внимателно какво съм написал в темата,а бързаш да лаеш като уличен помияр. Какво писах аз? Чете ли внимателно? Че ефектът не е голям при МЛАДИ МЪЖЕ. Изследването е правено точно на такива и изводите не са по-различни от това,което съм написал аз. Трето вече казах, изпадаш в логическо противоречие. Има според теб ерекция (надървяне го наричаш на простонароден жаргон) обаче няма никакво увеличение на тестостерона!

А можеш ли да ми обясниш ефектите на тестостерона върху организма? Колко и какви са? Само един ли е? Или са много? И ако са много,могат ли да бъдат отделени един от друг? Тоест тоя хормон да предизвиква само окосмяване? Или само анаболен ефект на мускулите? Или само ефекти върху самолета? Тоест концерт по желание, каквото сам си избереш. Също като деца в сладкарница,влизат и се тъпчат с пасти. По техен каприз и избор.

http://forum.bodybuilding.com/showth...hp?t=110753581

^Ето тук има цитати от още изследвания.
    Интересно, във форум за тинейджъри ще говорим за ефектите върху дъртаци ли?

Супер фен

Интересно, във форум за тинейджъри ще говорим за ефектите върху дъртаци ли?
    И какъв е цитата? На някои места пише,че повишава до 3 пъти нивото на тестостерона??? Тоя материал оборва собствените ти твърдения.

Супер фен
    А защо не върху дъртаци? Ако дъртаци са 28-45 годишните? Но все пак те имат понижено хормонално ниво,а след 50 години по тая причина губят и мускулна маса. И трибулусът възстановява тяхното хормонално ниво до нормалните стойности за мъже.

Супер фен

Ти май си вкара автогол с това изследване!

Мега фен
    Не разбрах какъв е въпроса,ама карай да върви.
    Няма въпрос.Подлагам на съмнението ти знанията ти,които се базират на шестици като ти давам пример с хора далеч над твоите шестици. То да се мереха със шестици знанията ..Сигурно вече щяхме да манипулираме цялата Вселена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си