Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
Балък, чакам изследванията доказващи, че трибулуса повишава нивата на тестостерон.
Не смятам да водя спорове и дискусии с човек,който изобщо не ми е на нивото. Точно на мен, който съм имал отличен по биология,химия и органична химия. Първо прочети един вагон с книги и тогава ела да спориш.
Трибулусът не е азотен бустер или виагра. Няма как да предизвика ерекция без да има увеличен хормон, тестостерон. То е все едно да въртиш волана на колата и се дразниш защо стои на място и не лети със 100 км/час. Без да си сипал бензин в резервоара. Или да пуснеш печка на пълна мощност без да я включиш в контакта.
Нямам намерение да дискутирам неграмотните ти драсканици. Трибулусът увеличава лутеинизиращия хормон, следователно няма как да не увеличи и тестостерона.
Анаболите увеличават преди всичко мускулната маса и не влияят съществено на силата, когато се вземат без тренировки. Анаболите не са креатин. Те подобряват временно азотния баланс в организма. Тоест имаме повишено задържане и усвояване на приетия протеин,натрупва се маса.