Така,
Първо тва приятелство беше силно преди доста време, а в момента сме останали приятели. Наричам е "най-добра" просто за да ви обесня с две думи, че сме приятели от доста време. Второ, според мен и вие сте забелязали, че хората и чувствата име се променят - в един момент искаш приятелство в друг момент искаш нещо повече(все едно това ще е първата връзка, за която сте чули да започне със секс), а в трети - нищо. Трето, при положение, че не ме познавате не си позволявайте да правите тъпи коментари от сорта на ,,мъжка путка" или ,,инфантилни мъжленца". Сигурен съм, че съм доста по-голям мъж от половината от вас, които с атакуващи коментари се опитват да си докажат ,,мъжеството". Избивайте си комплексите за мъжественост на друго място. И последно, не съм приятел с нея за да може някой ден да правя секс с нея и въпреки това ако се стигне до там не бих отказал, но не там е работата - темата беше дали вие сте попадали в подобна ситуация и, ако да, какво се е случило. Всеки познава приятелите си и горе-долу предполага какво може да очаква от тях - не всичките ми приятелки са такива, но от нея бих допуснал, че такова нещо е възможно.
П.С. Благодаря на всички, които си изказаха мнението. Отворен съм към нови такива.