.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Question Удоволствието

Здравейте, имам проблем който много ме притеснява. Не изпитвам никакво удоволствие от секса. Когато съм много възбудена в началото ми е хубаво, но за мнооого кратко и след това не чувствам нищо. Кошмар е. А искам да правя секс, не е като да не искам. Пробвала съм с различни партньори не е в човека проблема, а очевидно в мен. Не знам какво да мисля, че е от това че нямам кой знае колко опит или... надеждата ми е че един ден ще дойде. Забравих да кажа момиче съм.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ко да дойде? :Д

досега не си изпитвала оргазъм така ли?

:Д да дойде удоволствието
    не съм имала оргазъм, не просто това ами и по време на акта не ми е кеф..

ами не знам

мога само да ти кажа, че и аз не съм изпитвала досега вагинален оргазъм

била съм с различни

явно проблема е в нас :Д

Супер фен Аватара на djipsito
    Откога правиш секс ?

И може в човека да е проблема... ако го правиш за спорта, а не с постоянен партньор.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Откога правиш секс ?

И може в човека да е проблема... ако го правиш за спорта, а не с постоянен партньор.
    Да и примерно пияна по някакви кенефи с непознати дето и грам не ги й ебе дали ти е хубаво... Нормално.
    Иначе, авторке, пробвай първо сама да си докараш оргазъм. Щом ти не познаваш собственото си тяло и не знаеш какво ти носи удоволствие няма как някой друг да знае.

Добре че уточни че си момиче, че никой не разбра, въпреки че пишеш в женски род

Ivaaaaa, удоволствието от секса не е само в оргазма. Тя казва че по време на акта не чувства нищо. Това определено си е притеснително...

Не, не правя секс по тоалетни и т.н. спокойно 0_0 ... От около 2 години, не съм го правила със случайни хора, били са ми приятели, към които съм имала силни чувства и са пробвали много неща , имало е моменти когато ми е ставало хубаво но за много малко и после нищо..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Сигурна ли си, че си се отпускала достатъчно по време на актовете с тях? Когато сама се стимулираш, изпитваш ли удоволствие/свършваш ли?
    Последно редактирано от DarkTemplar : 12-08-2013 на 22:16
    Welcome to the Jungle...

отпускам се, не мисля че не се отпускам, дори се опитвам да се настроя психически че е готино но не го чувствам

Ами не знам, пробвайте с повече любовна игра преди самия акт, ако трябва ползвайте тези новите презервативи Mutual pleasure на Durex, все трябва да има начин да изпиташ по-продължително удоволствие.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от slance___ Виж мнението
    ...и са пробвали много неща , имало е моменти когато ми е ставало хубаво но за много малко и после нищо..
    А ти какво правиш по въпроса? Щото, нормално е, ако просто си седиш с разтворени крака и чакаш да те чукат, без да помръдваш да не ти е голям кеф.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Откога правиш секс ?

Това

Това е защото днешният секс е "вдигай краката и толкова". Започва се с любовна игра, целувате се, галите се, той започва да ти смуче зърната, като през това време ти навира 1 или повече пръста отдолу (зависи колко си тясна), след това започва да те лиже яко, смуче ти клитора в продължение на няколко минути и чак след това започва да те ебе. Тази "тактика" за сега винаги ми е вършила работа и момичетата, с които съм бил, не са оставали недоволни.

Супер фен Аватара на djipsito
    Ейй, научих една нова "тактика".
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Колегата е истински новатор.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Ейй, научих една "нова" тактика.
    Fixed.

Не ве мен, не съм новатор, просто споделям аз какво правя за да я накарам да се чувства добре.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    нищо, нямаш 18, имаш време да се учиш
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    нищо, нямаш 18, имаш време да се учиш
    аз имам 18, смея да кажа и г/д опит, но не помага :Д

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    това е за мъжката част, тя трябва да се учи, и не по най-типичния, скучен начин, споменат горе, моля ви

при женската част най-много време отнема да се научи да се отпуска като хората...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си