.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Имам нужда от съвет

Здравейте на всички , ще ви разкажа какъв е проблема при мен и ще съм изклютелно благодарна ако ми помогнете...Става въпрос за бившия ми , с когото ходех почти 3години... разделихме се защото прекалената му ревност го караше да полудява - не можех да излизам от нас , ревнуваше ме от всеки един човек на тоя свят БУКВАЛНО! Дори непознати по улицата като ме погледнат той откачаше.Имало е случаи който ми е посягал...Около половин година след като му обявих окончателно че не искам да съм с него той ме тормозеше по всякакъв начин и не искаше да ме остави.Наложи се да се подават и жалби и това го укроти малко. Смених си номера , блокирах го от всякъде нямах никаква връзка с него за 2 3 месеца.През това време бях с друго момче , с което след като скъсахме ми беше толкова тежко всякаш пак преживявах раздялата с бившия ми.Не се сдържах и му писах от друг профил.Той беше в болница и отидох да го видя.От тогава до ден днешен той ми пише почти всеки ден ,че искал да е с мен пак, много ме обичал и се бил променил. Не знам дали да го вярвам ... Толкова много пъти ми е казвал че се е променил но никога това не е било истина.Просто не издържах повече да бъда с него ревността му ме задушаваше както и това че ми посягаше.Сега твърди ,че никога нямало да го направи но просто съм свикнала да ме лъже постоянно и не вярвам на нищо което ми казва...Да си призная -страх ме отново да съм с него.. не мога да изтърпя всичко 2ри път , на всичкото отгоре ако пак направи някоя глупост отново половин година ще ме тормози като му кажа че искам да се разделим. От друга страна страшно много го обичам,само с него ми е хубаво и много искам да съм си с него.Другия проблем е ,че сега и двамата сме започнали нов живот-с нови хора. Той си ходи по момичета(видях ,че бая момичета му се бутат) , по кафета , по дискотеки , прави си някви далавери и понеже никога не ми е казвал какво прави , винаги ме лъжеше и сега не знам дали няма да продължи...Кофти ми е да го гледам с други момичета.Искам си го за мен но не знам какво да правя...А най-интересното е ,че преди около месец видях ,че си е направил профил в сайт за запознанства и си е влизал там да си пише с разни момичета през цялото време ,в което е бил с мен.. Нямах думи за това!Той твърди ,че не го интересувало тоя профил , би си махнал всичките заради мен и някви такива,но това не е от голямо значение... Много ми е трудно и не знам какво да правя..Да се събера ли пак с него или не.... Вие какво бихте направили ..

Аз поне назад не се обръщам. Ако човек те е лъгал може да те излъже отново това в момента е само колкото да се върнеш при него. Няма смисъл едвам си се отървала от него започни нещо ново с някой по-добър.

Повече от фен
    Щом ти е посегнал, дори веднъж и чак си стигнала до жалби срещу него, забрави го, сериозно ти говоря! Такива като него не трябва дори деца не трябва да имат, разпостраняват ужасни гени водещи до побой.

Мега фен Аватара на tori
    Бих се хванала в ръце и бих го оставила. Е*и му ревността, но той ти посяга! Кажи му, че не искаш да си имаш работа с него и да те остави на мира, дори го заплаши, че пак ще се стигне до полиция. Ама и ти си една... Как можеш да обичаш някого, който те тормози?! Да ви имам сляпата кучешка любов.

и аз това си се чудя , но не зависи от мен .. ако зависеше щях да съм го прежалила вече , но уви.... А и тези 2 3 месеца бяха най-дългата ни раздяла и сега като гледам как ми пише и говори ми втълпява идеята ,че наистина се е променил , но не знам....Знам си вътрешно ,че не трябва да се събираме, но толкова много искам пак да съм си с него.....била съм и с други след като се разделихме, но никой не е като него .Искам само и единствено да сме си заедно , но не знам как изобщо да разбера дали се е променил .... страх ме е да опитам , защото после няма да има измъкване , но от друга страна ако наистина мисли по друг начин си изпускам шанса...

Мега фен Аватара на tori
    По-добре продължи напред, той не е незаменим или незабравим. Ами ако след месец пак ти направи сцена или те удари? Ако няма ни най-малка промяна? Да се страхуваш от него и да искаш все пак да сте заедно, не е хубава комбинация.

Най-добре не се занимавай. Единици са тези, които след като са посегнали веднъж, няма да го направят отново. Това твоето е по-скоро навик, отколкото истинска обич, с времето малко или много си забравила как точно те е карал да се чувстваш, пък и много добре успява отново да те обърка, казвайки ти че се е променил. Спри контактите си с него, дай си време и няма да съжаляваш, че не си се върнала при него.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Познато авторке и аз последния път бях като теб

По темата : Ти го каза "Да си призная -страх ме отново да съм с него.. не мога да изтърпя всичко 2ри път" просто не се връщай при него някой ден ще си намериш момче което няма да е като бившия ти

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не му вярвай, според мен.

Чувстваш се сама и изоставена - да, но далеч не си мисля, че искаш наистина да се върнеш при него. Просто искаш да имаш човек до себе си, а просто на преден план е той.

Според мен си поддържайте приятелските отношения, но не вярвам да се е променил.
    Старите навици умират трудно.

Голям фен Аватара на Starless
    Хората в миналото са там с причина. Помисли си дали искаш отново да изживееш това, защото хората не се променят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си