.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България

Question "Яйчице" за нанасяне на фдт?!

Здравейте момичета! Искам да попитам коя от вас си нанася фон дьо тена с това..."яйчице" да кажем (просто не знам как наистина го наричат). Според вас струва ли си или е по-добре с четка?

-->> http://1.bp.blogspot.com/-AzluxNwl4e...BEi%2B2013.JPG

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Гъбичка за фон дьо тен се казва. Това на Ebelin не съм го ползвала, но е подобно на Beauty blender, което пак е такава гъбичка, но като качество е по-добра (и по-скъпа), обаче го няма в България. Като цяло съм чувала добри мнения, но си зависи дали на теб ти е удобно и дали ти харесва крайният резултат.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре с четка според мен

Повече от фен
    Аз използвам тези гъбички и ми е много удобно

http://www.enzo.bg/diegodallapalma/w...a-gba-za-grim/

Супер фен Аватара на Jaune
    Яйчице <3 :Д

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Аз лично не ползвам фон дьо тен, а само дневен крем и пудра отгоре, но съм на мнение, че по-добре би било с четка за пудра/руж.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Аз лично не ползвам фон дьо тен, а само дневен крем и пудра отгоре, но съм на мнение, че по-добре би било с четка за пудра/руж.
    За пръв път чувам някой да нанася фдт с четка за пудра или руж, които между другото са напълно различни

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    За пръв път чувам някой да нанася фдт с четка за пудра или руж, които между другото са напълно различни
    А ефекта един и същ

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    А ефекта един и същ
    Сигурно и ефекта от различните четки за сенки е един и същ..
    Поради факта, че дори не използваш фдт, та камоли да знаеш как се нанася правилно, те съветвам да запазиш мълчание..

За яйцето-не съм ползвала, предпочитам четка за фдт или пръсти, когато бързам. С гъбичката не ми седи добре по принцип, но съм пробвала.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Сигурно и ефекта от различните четки за сенки е един и същ..
    Поради факта, че дори не използваш фдт, та камоли да знаеш как се нанася правилно, те съветвам да запазиш мълчание..

За яйцето-не съм ползвала, предпочитам четка за фдт или пръсти, когато бързам. С гъбичката не ми седи добре по принцип, но съм пробвала.
    Това, че не ползвам в момента, не значи, че не съм използвала, и че не знам как се нанася. Та по-добре ти запази мълчание

Направо с четка за бръснене, викам аз.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Зависи от резултата, който търсиш. Гъбичката остава повече продукт по кожата. Аз лично не харесвам нито четка, нито гъбичка, за нанасяне на ФДТ-на. Най-удобно и прецизно ми е с пръсти.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нанасям го или с подобни гъбички (плоски) или с четка, но после задължително го разнасям с пръсти.

anonymous708973
    Guest
    Да, с четка за руж/пудра. Виждаме колко знаеш. ВСЕКИ божи ден гледам бюти клипове, в бюти среда съм, един път не съм видяла подобно безумие.
    Понякога блендират ружа, бронзанта и хайлайтера със Stippling brush, която е четка за фон-дьо-тен, предпочитана заради по-естествения завършек. Но обратният вариант е нелеп по една много проста причина. Четките за руж и пудра са много по-рехави от четките за фон-дьо-тен, следователно има да си нанасяш до утре, за да постигнеш прилично покритие. Ще има да ти стои тоя фон-дьо-тен на повърхността на четката и следователно като не попие в кожата, ще изглежда cakey (мисля, че така беше думата).

Освен стиплинг бръш може да се използва и стандартна четка за фон-дьо-тен, тя е като четка за боядисване на стени - плоска и много гъста :д Често оставя черти и дава доста плътно покритие.

Бюти блендерите също са вариант, разбира се, но е въпрос на предпочитание. С пръсти също става, мусообразните констистенции например се разнасят в пъти по-добре с пръсти отколкото с четка според мен.

При всички тези варианти да предлагаш четка за руж/пудра и да твърдиш, че си знаела как се прави... е, нелепо е.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Освен стиплинг бръш може да се използва и стандартна четка за фон-дьо-тен, тя е като четка за боядисване на стени - плоска и много гъста :д Често оставя черти и дава доста плътно покритие.
    Затова трябвало първо крема да се нанася със същата четка. Така не оставя черти.

Град
    Варна
    Нямаше да го предлагам, ако не съм го пробвала. При мен лично се получава добре, и няма ефект на наслояване, петна, маска и тн. , но какво вече казах фдт не ползвам, много ми идва тежък, предпочитам дневен крем и пудра върху него.

Нали ти е ясно, че четките за пудра и руж са различни. Все едно да кажа, че съм супер доволна от фон дьо тен. Съветът ти е напълно безполезен в случая. С моите четки, например, би си докарала големи напластени петна.

Фон дьо тен нанасям само със стиплинг четка, защото уж най-лекото покритие. С бюти блендър не съм пробвала, но с него покритието става доста по-тежко, а и има гадния недостатък да гълта супер много продукт. И се измавало ужасно трудно. Стар фон дьо тен престоял в гъба не бих си доближила до лицето.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    И мен това не ме кефи на гъбата. На мен ми е досадно четките да си мия, а става за 5 минути, представям си тоя блендер колко му трябва.

anonymous708973
    Guest
    Тъпо и не на място. Покажи ми ефекта от НАНАСЯНЕТО.
    Няма да видиш такъв, щото трябва или да я видиш наживо, или в HD формат.

Тук може само да се види, че абсолютно не е нейният цвят.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тъпо и не на място. Покажи ми ефекта от НАНАСЯНЕТО.
    Няма да видиш такъв, щото трябва или да я видиш наживо, или в HD формат.

Тук може само да се види, че абсолютно не е нейният цвят.
    Ми, аз съм виждала как изглежда на живо такова нещо (и лично аз така съм се гримирала на 12-13) - трябва и конкрето нея да я видя ли? По тая логика и бюти клиповете, които гледаш може ирл да изглеждат ужасно?
    Аз нямам нищо против да се гримира, както иска щом я прави щастлива и се чувства красива, но не е това начинът и адекватният съвет, който авторката търси. Просто не смятам, че е хубаво младите момичета да остават с грешна представа и после да им се подиграват - няма какво да ги разубеждавам, показвам какъв е резултатът и те да си преценяват това ли търсят.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Ми, аз съм виждала как изглежда на живо такова нещо (и лично аз така съм се гримирала на 12-13) - трябва и конкрето нея да я видя ли? По тая логика и бюти клиповете, които гледаш може ирл да изглеждат ужасно?
    Аз нямам нищо против да се гримира, както иска щом я прави щастлива и се чувства красива, но не е това начинът и адекватният съвет, който авторката търси. Просто не смятам, че е хубаво младите момичета да остават с грешна представа и после да им се подиграват - няма какво да ги разубеждавам, показвам какъв е резултатът и те да си преценяват това ли търсят.
    Това ти казвам, де. Че говориш глупости.
    Казвам, че ИЛИ трябва да я видиш наживо, ИЛИ на HD клип. От това твърдение излиза, че бюти клиповете са ми дали доста реална представа предвид че всичките ми любимки съм ги виждала без грам грим по лицето в HD, когато всяка пора си личи. Научи си значението на съюзите в родния език.

Ти я подиграваш за цвета, за което си права. Но не си права да го даваш в отговор на аргумента, че не знае как да се гримира, защото използва неправилна четка. Тя и с перфектна четка да го нанесе тоя цвят, резултатът ще е поразителна прилика с Мортиша.

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...22865372_n.jpg

Е то ако ще се сравняваме, аз съм по-близо. Само дето си нанасям ББ-то идеално. xD

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...22865372_n.jpg

Е то ако ще се сравняваме, аз съм по-близо. Само дето си нанасям ББ-то идеално. xD
    За не-знам-кой път ти гледам снимка и всеки път се губя в очите ти. Наистина са страхотни.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз си го нанасям с такъв тип гъбичка, но с друга форма (триъгълна), която ми е много по-удобна за оформяне на зоната около носа, веждите и устата. С четка съм пробвала, но ми е неудобна, а и не е подходяща за моя тип фдт.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ама това са лещи! Супер красиви са наистина, но са гигантски и доста неестествени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си