- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Интериорен дизайн
Здравейте , някой знае ли нещо повече относно тази специалност?Искам да го запиша след 12ти клас , но като гледам по сайтове какви предмети се учат направо ми идва да се откажа :д ... А и да питам някой ако знае , във всички ли университети гледат дипломи и среден успех ? В смисъл видях относно колеж "Омега" че изискват копие за завършено средно и основно както и такса , никъде не видях да пише нещо за оценки ...
Къде ще кандидатстваш? Имам бивша съученичка в НБУ, ако си се насочила на там мога да те свържа с нея.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ако решиш, че се интересуваш винаги можеш да ми драснеш едно ЛС да ти пратя нейни координати.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
или се занимаваш и записваш дизаин в ТУ /с рисуване и диплома/, или записваш архитектура във УАСГ /рисуване, математика, диплома/, другото са курсове за мацки със заможни приятели, които тоооолкова много държат да имат професия...как тъй аз съм го изкарала интериора и дизаина за 2 семестъра и пак мен ще изберат за работа...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Програма:
Четвърта година :
ARTB528 Компютърно проектиране на триизмерни пространства
Тук ли е моментът да се разсмея ?
// мързи ме иначе щях да вляза в Амазон и да ти извадя по една книга със същото заглавие като курсовете им
Auriss, а чувал ли си за специалността Пространствен дизаин във Варна /свободния/![]()
Не бях и да си призная някакво доста пространствено ми звучеше, ама ги погледнах какво на теория учат и реално не са лесни неща - иска си се креативност. Друг е въпросът какво има да му се преподава на това в университет, ама те и те са с доста пространство между ушите явно.
http://www.youtube.com/watch?feature...vyOuktwQ#t=544 - на това обаче (8:50+) доволно се посмях. Мисля да отворя маята да наредя няколко цилиндъра и да се запътвам натам да си искам дипломата.
това е една от най-неистинските специалности евър, макар аз да заклеймявам и интериорния дизаин като такъв...самата идея за пространствен дизаин е супер интересна, доста широк обхват може да има, но трябва да се осъществява като семестриален курс /свободноизбираем предмет за бонус кредити/
хора , аз нищо не разбрах от вас да си признаяГовора ви за тука 2 семестъра по 300-350€
http://www.omegacollege.org/bg/pages/Admission
не си заслужава да се учи интериорен дизаин - нито в свободен университет, нито пък в колеж
с дипломата и от двете евентуално може да станеш продавачка в мебелен магазин