Здравейте хора .. Значи с една моя "приятелка" харесваме едно и също момче, но те двамата се скараха и той каза, че вече не му пука за нея и му е писнало от нея .. А за това разбира се тя си е виновна. Причината да го каже е, че тя всеки ден му се сърдеше по 5 пъти. Ако не и каже здрасти веднъж и вече му е сърдита. Като не и отговори във фейсбук пак му е сърдита. И общо взето се сърди само за глупости. След като те се скараха с въпросното момче си станахме много близки и разбрах от него, че ме харесва. Аз изпитвам същото към него, но не сме гаджета От понеделник се гушкаме щом се видим и тази "приятелка" (за която ще разберете защо я пиша в кавички ей сега) ме попита във вторник "Гушна ли го вече" и аз и казах "Да" след което тя ми каза "Ебати курвата си бате" и аз и казах "О значи сега станах курва, защото съм щастлива ли?" и тя ми каза "Да" след което аз и казах "Ми аре върви на майната си .. ебати спрялата си." След който разговор цял ден не сме се погледнали. И не, не ми казвайте, че приятелството е по- важно от момчето, защото НИКОГА вече не бих предпочела нейното приятелство пред момчето, защото и на мен ми се сърди за всичко .. За 3 години през които се познаваме сме се карали колкото за 10 и то не по моя вина .. А защото на нея ей така като и е скучно и скимва да ми се разсърди за някаква глупост, което доказва що за приятелка е .. Съжалявам, че ви занимавам да четете толкова просто имах нужда да го кажа )