Здравейте Не бях влизал от доста време тук, но сега имам проблем и се изморих да мисля сам..., може би някой от вас е имал опит или просто има идеи какво точно да правим.
Историята: Геймър става малко известен в своята среда и вижда момиче... добавих я.. защото ми хареса много, но не и пишех... Мина седмица и започнах да и пиша и някак си си паснахме много и за много кратко време стигнахме до извода, че искаме да сме заедно и да се видим възможно най-скоро. Тя е очарователна... Нали знаете, че когато имате лоша връзка и ви се иска следващата да е с коренно различен човек.. и аз исках същото и това момиче е наистина коренно различна и много пъти по-добричка и всичко. Има и нещо друго. Не отдавна станах на 21, тя е на 16. Майка и и баща и имат същата разлика и са заедно от както майка и е била 10 клас (Няма много връзка, но е интересно). Това ме мотивира да рискувам и да се влюбя в нея... защото наистина става много бързо и всичко, за което съм си мечтал е тя. Говорим с часове... не по-малко от 5 на ден... играем заедно и всичко е така, както винаги съм го искал. Харесва ме много и е взаимно. А, аз не изглеждам особено голям Мога да се представя за 19 годишен примерно... без проблем (това е жокер за идеите с лъжите или възможностите).
Проблема: Аз съм от Пловдив, а тя е от Перник. Това е единственият проблем, но съм имал и друга връзка от разстояние, но по-малка. Не знам дали защото момичето беше различно или заради дистанцията, но не се получи. Сега наистина искам ако се заема.. ако се оставя да ме оплете тази млада госпожичка..., да се получи. Кажете ми как точно би могло да стане. Единствените начини, за които сме се сетили е да отида там на хотел (защото ако не преспя там, ще съм там за 3-4 часа, което е чак смешно). Не мога да спя у тях И тя май не може да дойде вкъщи, освен ако не измислим някаква голяма лъжлива история... и за това ви пиша тези неща.
Сещате ли се как можем да бъдем заедно... Баща и не трябва да разбира за мен все още... (добър баща е.. именно затова)... Има много близка приятелка, която би ни помогнала за всякаква лъжа, но не можем да измислим каква ще е тази лъжа, че да дойде при мен... Как изобщо ще стане... Дали изобщо ще се получи...
Знам, че нямам конкретен въпрос към вас, но наистина ми се иска просто някой да ми даде умни съвет. Моите приятели са момчета и то такива, че най-вероятно ще се посмеят, че съм си харесал момиче от толкова далече. На вас поне няма да се сърдя ако го направите