Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
То пак е цяло постижение, че геймър си е харесал момиче :д
След мен сигурно доста потребители ще кажат нещо от рода на "борете се за връзката си, щом се искате", ама аз съм на противоположното мнение. Не виждам смисъл. Намери си някоя от Пловдив, не от Перник. Тук никакво бъдеще не виждам, дори като оставим на страна факта, че не сте се виждали на живо.
Благодаря за мнението. Представи си, че си... много запалена по... рисуването (може би заради аватара ти това си харесах)... и повече момичета, отколкото момчета се занимават с това..., но намериш момче, което физически изглежда точно така, както искаш, но освен това обича да рисува и се занимава с това, но сте на 150+ километра. Решаваш да си бъбрите, но след няколко дни усещаш, че започваш да го харесваш... просто е перфектен на пръв поглед... и той мисли същото за теб.. какво ще направиш? Това, което ми предложи? Ами то може да има 20 момчета, които рисуват в твоя град, но какъв е шанса... да харесвате еднакъв стил музика и да имате еднакво хоби и всичко останало, но също и да е като момичетата от мечтите ти? Аз мисля, че не е голям.. и трябва да си много глупав да търсиш такъв човек. При мен се появи без да съм го търсил.
Както и да е. Исках мнение и го получих. Ще го имам предвид, но няма да се откажа толкова лесно, просто защото дори и в тези обстоятелства.. да започне връзката ми с това момиче... ще е много по-добре от предните ми. За предните правих компромиси и приемах различията им и т.н., което се отрази на всичко. С това момиче почти нямаме различия, дори сега не мога да се сетя за такова. Може би още не съм ги разбрал, но най-важните неща в нея са точно както съм искал да бъдат... Пак благодаря.