- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка от разстояние.. с момиче мечта :)
Благодаря за мнението. Представи си, че си... много запалена по... рисуването (може би заради аватара ти това си харесах)... и повече момичета, отколкото момчета се занимават с това..., но намериш момче, което физически изглежда точно така, както искаш, но освен това обича да рисува и се занимава с това, но сте на 150+ километра. Решаваш да си бъбрите, но след няколко дни усещаш, че започваш да го харесваш... просто е перфектен на пръв поглед... и той мисли същото за теб.. какво ще направиш? Това, което ми предложи? Ами то може да има 20 момчета, които рисуват в твоя град, но какъв е шанса... да харесвате еднакъв стил музика и да имате еднакво хоби и всичко останало, но също и да е като момичетата от мечтите ти? Аз мисля, че не е голям.. и трябва да си много глупав да търсиш такъв човек. При мен се появи без да съм го търсил.
Както и да е. Исках мнение и го получих. Ще го имам предвид, но няма да се откажа толкова лесно, просто защото дори и в тези обстоятелства.. да започне връзката ми с това момиче... ще е много по-добре от предните ми. За предните правих компромиси и приемах различията им и т.н., което се отрази на всичко. С това момиче почти нямаме различия, дори сега не мога да се сетя за такова. Може би още не съм ги разбрал, но най-важните неща в нея са точно както съм искал да бъдат...Пак благодаря.