- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка от разстояние.. с момиче мечта :)
Момичето ми е съгражданка.
Първо - това с лъжите го забрави. Не може да искаш тя да може да идва при теб без доверието на родителите й, а ако не знаеш доверие не се печели с лъжи. Идваш на хотел, запознаваш се първо с нея, виждаш дали всичко е като по скайп или телефон, или каквото там ползвате... На следващия път когато дойдеш, ако изобщо се случи, ще се запознаеш с родителите й, за да имат време да свикнат с мисълта за теб. От отношението ти зависи доколко ще те харесат и как ще те възприемат, а не толкова от това какви хора са. Вярвай ми, това ти го казвам от личните ми наблюдения вкъщи.
Ако връзката ви потръгне (а това е първото нещо, за което трябва да мислиш), проблема с разстоянието ще си дойде на мястото.
п.п.: Моя приятел е от Стара Загора, около 9-10 месеца връзката ни беше от разстояние, тъй като той учеше. След като завърши дойде да живее тук и сега всичко си е нормално. Дори смея да твърдя, че връзката ни е толкова силна, именно благодарение на разстоянието в началото. Така че не се отчайвай, винаги ще има хора, които ще ти кажат, че не си струва и по-добре да си намериш някоя от Пловдив, но тъй като аз те разбирам, те съветвам да не се отказваш - не е невъзможно.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: