Ммм, много неща са. Когато остана сама - тишина и спокойствие. Животни. Да съм на топло и да гледам как дъждът плющи по стъклото, или как снегът се натрупва. Спомените. Сънищата. Хората около мен и които са били до мен във всичко. Хубави филми, които те карат да се замислиш. Хубавата музика, която кара най-различни емоции да се сблъскат в душата ми. Да лежа и да не мисля за нищо. Да заспя, слушайки музика. Опера. Топъл чай. Да знам, че някой в момента мисли за мен. Да обичам и да съм обичана. Да размишлявам. Хубави книги. Безценното чувство, когато осъзнаеш, че нещо си постигнал. Когато се подготвяме за планина, преди да потеглим. Зимни спортове. Зимното слънце по кожата. Моментът, в който се мушваш между завивките и се опитваш да се стоплиш. Змия по кожата. Tumblr. Огънят - нещо магическо, пречистващо. Светещите лампички в тъмното. Дългите разходки. Усмивките по лицата на приятелите ми, близките ми. Ароматът на портокал. Малките неща, направени от сърце, а не защото така би трябвало. Да си полезен за другите и да не очакваш нищо в замяна. Моментът на осъзнаване, след като си плакал дълго време. Мечти. John Lennon - Imagine. Добре свършената работа..... и така нататък. Нищо материално не може да се сравни с това.
that`s me. :}
Последно редактирано от ROFLWTF : 12-24-2013 на 18:35