- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето или семейството е по-важно за вас?
гаджето
семейството
Не искам да ти навлизам в личното пространство, извинявай ако така се е получило.
Имах предвид мъж и жена, които имат n години стабилен брак, деца и всичко останало.
Heartshapedbox, задаваш прекалено логични въпроси, за да бъдат осмислени :д
Очаквам отговор от типа на "станали са семейство, когато се е появило дете".
А ако е по принцип и е толкова очевидно, защо изобщо да имаме тема?!
По темата: Абсолютно не смятам, че една кръвна връзка предопределя близките ми хора. С нашите съм близка не заради споделената обща кръв, а заради характерите. Иначе нямаше да има толкова хора, които не могат да си гледат роднините.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-12-2013 на 23:47
с дървена философка като теб не ми се спори , затова не мисля да ти отговарям , така падам на твоето ниво![]()
shades , ти говориш за по принцип, но всъщност сигурно не знаеш,че в днешно време по принцип липсва кръвната връзка в доста от семействата. Именно примера, който heartshapedbox ти даде, всъщност е много често срещан. Освен това този пример, който с ирония даваш, за да затвърдиш теорията си:
изключително много противоречи на останалото, което говориш.
А относно това - заповядай в моята тема да видиш колко хора са на мнение,че това не би им разбило семейството.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Права си, но мисля, че ме разбраха.
Или?
Умрял е някой с тебе точно да се среща, да знаеш.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
shades ти мацки ли биеш?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мухахаах хахахахти мислиш че на мен ми е приоритет ли , просто ми е смешно как всеки се пени на празно
а аз имам с кого да излизам не бой се
![]()
хаяши не , те мен бият , убиват ме с любов ласки и други работи![]()
разпених се даама от смях
потече ми пяна това от стомашните крампи които получих докато четях
![]()
Абе тази обич към родителите е по скоро наложена от обществото . Че трябва да обичаш и уважаваш родителите си защото така са казва този или онзи . Ами когато родителите ти буквално ти скапват живота без да им пука за тебе с какви очи ще искат уважение и обич ? Обичта и уважението трябво да са взеимни също както при любовните връзки .
Welcome to the Jungle...
О, Боже...Нито са ме били вкъщи, нито са ме изневерявали. Това, че ти, шейдс, решаваш да стоиш до някой, който те бие и малтретира (от страх, че никой друг не би те и погледнал), и не знаеш как да водиш връзка (и съответно ти изневеряват) толкова те е обременило, и травмирало.... То ти личи по писането, не е нужно дори да ти чета мнението, а да видя как се изразяваш. Сигурно в реалният живот заекваш или имаш някакъв тик от нерви и притеснения. Личи си колко зле са се развили нещата в семейството ти, че да си толкова реактивен и обидчив на темата. Жал ми е за да теб, дано някой ден да си намериш добро и скромно момиче (партньор), което да те отърве от страховете ти.![]()
Я да обобщим сега да видим дали разбрах правилно![]()
Значи момичетата до мен ме бият , после ме малтретират , и си мълча защото няма да ме погледнат другиизневеряват ми най редовно, което ме травмира , също така имам тикове заеквам ходя при логопет обидчив съм , още имаш ли да изброиш
![]()
![]()
дотук позна
бива си те за екстра-сенс , не за екстра-секс понеже не си сексапилналъхаш на тестостерон отдалеч
по скоро приличаш на емо , или айде да не обиждам емотата , по скоро приличаш на ушмулен по отстрани главата вълнист папагал с не много интелект
папагалите освен да повтарят , да ядат и да серат друго могат ли
![]()
Не бъди груб! И не прави психологически профили, преди тях беше по-привлекателен! :*
това не е грубата ми страна , това е нежната , грубата ми страна е много по сериозна![]()
ще правя каквото си искам и никой не може да ми каже нищоhow about that
Разбира се, не мога да ти кажа какво да правиш. Просто мога да констатирам, като страничен наблюдател, кое ти се отдава и кое не.![]()