.

Виж резултатите на анкетата: Гаджето или семейството е по-важно за вас?

Гласували
27. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • гаджето

6 22,22%
  • семейството

21 77,78%
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 123 от общо 123
    Голям фен Аватара на shades
    кога ще излизаш от него ?

Ако искам да бъда отегчен ще вляза в клуб на пенсионера , по принцип нямам против това да ви се смея отстрани на опитите да ме пречупите , промените , оформите по ваш тертип Но вече почна да ми омръзва Предлагам на пантерата , бабето , дримара и останалите семейни госпожи да отидат да отправят тези нападки към смешните си гаджета , които усещам , им се подчиняват на командите

аз на команди на жени не се подчинявам ол райт

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    по принцип нямам против това да ви се смея отстрани на опитите да ме пречупите , промените , оформите по ваш тертип
    нещо май си си повярвал твърде
    дреме ѝ на някоя точно за теб, че пък да тръгне да те... пречупва, променя, оформя по свой тертип
    yeah, right...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на babity
    Ако искам да бъда отегчен ще вляза в клуб на пенсионера , по принцип нямам против това да ви се смея отстрани на опитите да ме пречупите , промените , оформите по ваш тертип Но вече почна да ми омръзва Предлагам на пантерата , бабето , дримара и останалите семейни госпожи да отидат да отправят тези нападки към смешните си гаджета , които усещам , им се подчиняват на командите

Казах ти аз нещо за командите...

Мега фен Аватара на tori
    Предлагам на пантерата , бабето , дримара и останалите семейни госпожи да отидат да отправят тези нападки към смешните си гаджета , които усещам , им се подчиняват на командите

А, ама искаш мацките да ти правят слуш... В една връзка, истинска - нека поясня, нещата би трябвало да са фифти-фифти, а не единия да изпълнява нареждания. Тогава не е връзка.

тори не искам никой да ми праи слуш , не ме интересува , когато едно момиче не ме харесва или нещо относно мен не и допада е свободна да си ходи

лейди винаги си вярвам тва щото съм убеден в себе си и нямам колебания ако не им дремеше нямаше да чувам съвети и напътствия примерно айде при пантерата зная че тя обича да ги дава , това е понеже иска да прави от момчетата нейни гей-приятелчета на които да излива терзанията си за останалите все още не съм сигурен ква им е мотивацията

Много ясно че семейството,що за въпрос?! ;д
    Семейството е винаги до мен, когато имам нужда и винаги би ми помогнало

Я да обобщим сега да видим дали разбрах правилно

Значи момичетата до мен ме бият , после ме малтретират , и си мълча защото няма да ме погледнат други изневеряват ми най редовно, което ме травмира , също така имам тикове заеквам ходя при логопет обидчив съм , още имаш ли да изброиш дотук позна

бива си те за екстра-сенс , не за екстра-секс понеже не си сексапилна лъхаш на тестостерон отдалеч по скоро приличаш на емо , или айде да не обиждам емотата , по скоро приличаш на ушмулен по отстрани главата вълнист папагал с не много интелект папагалите освен да повтарят , да ядат и да серат друго могат ли
    Виж, ся', това, че за два месеца (от които един пишеш) успя да навъртиш 400 километрични коментара показва достатъчно добре какво е положението у вас, какъв ти е социалният живот и отношението ти с жените.

Ако вкъщи всичко ти беше наред, приятелката ти не ходеше да язди други и си имаше добри приятели, кога щеше да седнеш да изпишеш 400 мнения за 30 дни? И кога щеше да си толкова реактивен на тези теми?
    Казах "лошо семейство" - бам, полудя, изписа две страници. И с всичко ти е така.
    И ако винаги някой се държи лошо с теб, и никой не те харесва и уважава проблемът е в теб. Само 12 годишните кифли го отричат.

Абе, не знам...Явно са много важни тия неща - външен вид, затапки ала 2 клас, приказки с липса на причинно-следствена връзка и да се захващаме в контекста на контекста на контекста белким да успееш да изкараш половин аргумент, за да можеш да се обосновеш качествено. Ма, ги нямам аз тия неща, сорЕ.

В един филм се викаше "Не мога да стана като Ботев, защото аз съм Елена Иванова". В моят случай - не мога да стана като шейдс, аз съм просто НеутралМилкХотел. :/

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...28240063_n.jpg
    рейтнете ми тостестерона и главата, че инак няма да мога да заспя тая нощ
    (впрочем, към всички - татуировките с къна падат гадно :д)

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Виж, ся', това, че за два месеца (от които един пишеш) успя да навъртиш 400 километрични коментара показва достатъчно добре какво е положението у вас, какъв ти е социалният живот и отношението ти с жените.

Ако вкъщи всичко ти беше наред, приятелката ти не ходеше да язди други и си имаше добри приятели, кога щеше да седнеш да изпишеш 400 мнения за 30 дни? И кога щеше да си толкова реактивен на тези теми?
    Казах "лошо семейство" - бам, полудя, изписа две страници. И с всичко ти е така.
    И ако винаги някой се държи лошо с теб, и никой не те харесва и уважава проблемът е в теб. Само 12 годишните кифли го отричат.

Абе, не знам...Явно са много важни тия неща - външен вид, затапки ала 2 клас, приказки с липса на причинно-следствена връзка и да се захващаме в контекста на контекста на контекста белким да успееш да изкараш половин аргумент, за да можеш да се обосновеш качествено. Ма, ги нямам аз тия неща, сорЕ.

В един филм се викаше "Не мога да стана като Ботев, защото аз съм Елена Иванова". В моят случай - не мога да стана като шейдс, аз съм просто НеутралМилкХотел. :/

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...28240063_n.jpg
    рейтнете ми тостестерона и главата, че инак няма да мога да заспя тая нощ
    (впрочем, към всички - татуировките с къна падат гадно :д)
    мисълта ми тече бързо не като при теб , не съм флегма да мисля един пост 30 минути

иначе това за коментарите колко много били ми напомняше на това което чух преди , нямало мутра която да пише във форум и нямало сериозни хора които да си губят времето после запяха друга песен много си ограничена девойко , може просто да ме кефя да пиша за да се забавлявам , примерно писането във форума да е като да изпушиш цигара сори че не ти прочетох целия пост

Ти си голяма мутра, брат, много си брутален и и е много випаджийско форума да ти е хоби.

кога съм казал че съм мутра не виждам да съм го казал , ти го каза , брат

не се смятам за вип , ти си випа с тази прическа , що не влезеш във вип брадар , там ще си подхождате по интелект

Вип Брадър и мутри,хах, а после 'що не искам да пиша по БГ форуми. :/

аз не го гледам но мисля че ти би се заинтересувала от него

и в какви форуми пишеш , мексикански да не се имаш за нещо повече от останалите мен точно няма да можеш да ме погледнеш в очите а ще сведеш поглед на живо , тъй че мълчи си

Ще ме биеш ли, к'во?

Па, по норвежки, италиански, руски и английски форуми джиткам, брат. Ама рядко, че си имам и живот, все пак. :/

закво да те бия , аз на момичета не посягам

много езици знаеш , да не си полиглот тц тц тц брех

голям живот имаш знам да миеш чинии и да пишеш по руските форуми

Ми, през живота ми никой не ми е мил чиниите, нито ми е ходил по гъза, но те така се градят качества. Качества, които помагат в спорта, езиците, пианото и други неща с които се занимавам. Нека ми е зле.

тотална глупост , по твоята логика клошарите които бъркат в казана правят упражнения за трицепс например

точно защото се занимаваш с много неща наведнъж ще се провалиш

те хората са го казали , тесен специалист или широкоскроен царвул

аз като се хвана с нещо гледам в нея насока да се усъвършенствам

Обобщението на дискусията ТИ:
    1. Бащата изнасилвач по-важен ли от вярно гадже, ти казваш "да".
    2. Погребението на някакъв гей.
    3.Всички ти изневеряват, за това и с другите така ще стане, докато баща ти поне само теб ще ебе.
    4. Мутри, Вип Брадър, ти си някъв як и умен перничанин
    5. Аз нищо не правя и съм мъжкарана с гадна коса.
    6. Защо аджеба се занимавам с толкова много неща?

Причинно-следствена връзка? Никаква.

Чао-чао.

не ми се занимава с теб , дори не си забавна , много си скучна

имаш една целувка от мен по бузката че си толкова скучна

за мен е по важно гаджета, но зависи в каква ситуация.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    "Семейството в сърцето, за останалите - пръсти"!!

"Да те поставя преди семейство и приятели е грях .
    Особено преди да те превърна в част от тях ."

Сетих се за тази песен,та зависи от конкретната ситуация и човек.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Само детето ми ще бъде по-важно от родителите ми!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си