Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
Я да обобщим сега да видим дали разбрах правилно

Значи момичетата до мен ме бият , после ме малтретират , и си мълча защото няма да ме погледнат други изневеряват ми най редовно, което ме травмира , също така имам тикове заеквам ходя при логопет обидчив съм , още имаш ли да изброиш дотук позна

бива си те за екстра-сенс , не за екстра-секс понеже не си сексапилна лъхаш на тестостерон отдалеч по скоро приличаш на емо , или айде да не обиждам емотата , по скоро приличаш на ушмулен по отстрани главата вълнист папагал с не много интелект папагалите освен да повтарят , да ядат и да серат друго могат ли
Виж, ся', това, че за два месеца (от които един пишеш) успя да навъртиш 400 километрични коментара показва достатъчно добре какво е положението у вас, какъв ти е социалният живот и отношението ти с жените.

Ако вкъщи всичко ти беше наред, приятелката ти не ходеше да язди други и си имаше добри приятели, кога щеше да седнеш да изпишеш 400 мнения за 30 дни? И кога щеше да си толкова реактивен на тези теми?
Казах "лошо семейство" - бам, полудя, изписа две страници. И с всичко ти е така.
И ако винаги някой се държи лошо с теб, и никой не те харесва и уважава проблемът е в теб. Само 12 годишните кифли го отричат.

Абе, не знам...Явно са много важни тия неща - външен вид, затапки ала 2 клас, приказки с липса на причинно-следствена връзка и да се захващаме в контекста на контекста на контекста белким да успееш да изкараш половин аргумент, за да можеш да се обосновеш качествено. Ма, ги нямам аз тия неща, сорЕ.

В един филм се викаше "Не мога да стана като Ботев, защото аз съм Елена Иванова". В моят случай - не мога да стана като шейдс, аз съм просто НеутралМилкХотел. :/

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...28240063_n.jpg
рейтнете ми тостестерона и главата, че инак няма да мога да заспя тая нощ
(впрочем, към всички - татуировките с къна падат гадно :д)