- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъки и терзания
Ходим от около почти 2 години.Казва, твърди, заявява, че ме обича и го показва, но в същото време си пише с някакви леки момичета, които му пращат снимки и му задоволяват мръснишките сексуални желания.Когато сме заедно с мен се държи като с принцеса, угажда ми, прави всичко, за да ми е добре и никога не ме кара да правя това, което кара другите момичета да му правят.Той не знае, че знам, че има и други момичета около него, мисли си, че съм наивна и сляпо вярвам на всяка една негова дума. Много ми е мъчно и тъжно, тая тази тайна в себе си повече от 6 месеца, напира да излезе от мен всеки път, но никога това не става, защото и аз го обичам и ме е страх да се разделим. Какво да правя, моля ви наистина се нуждая от адекватен отговор.
life is life na na na nana
Ако не го бях направила, щях да знам къде е проблема и че е в мен. Но правим секс и то често. Не е като да не е задоволен.
От фейсбук
Задобрей в свирките.
Това ли е - само снимки?
Поговори с него, поне да се освободиш от напрежението, пък и току виж получиш някакъв отговор.
Как решихте, че не може да прави свирки или не "ебе" добре?!
Най-вероятно приятелят ти е някой загорял дечко, който все още се дърви само при мисълта за цици. От където идва и желанието да "взима" от където може.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
![]()
Не знам за морала, ама въпросното момче явно не разбира правилно как да се държи в една сериозна връзка. Нека си гледа цици колкото иска, в интернет снимки - бол. Но да зарибява някакви "леки момичета" ,хм, да му изпращат свои снимки е супер долно. В каква светлина поставя собствената си приятелка, която уж обичал, по този начин? После от къде курвите имали такова самочувствие, ми как да нямат, като такива с подобни разбирания им го повдигат...![]()
Може много неща, но аз лично се съмнявам,че точно така стоят нещата. Няма смисъл да ти обяснявам защо...
Глупаво е да потъпкваш по този начин достойнството си, криейки нещо важно.
Все пак ходите не от кратко време и би трябвало да си имате доверие, и при някакъв проблем да си го казвате. Докато неговото е, че не те зачита, уважава. Да, добре, снимки са. А я си помисли, че може да се е стигнало по-далеч от снимките.
Поговори с него.
Лично аз не бих продължила с тоя човек.
Кажи му, че знаеш всичко, но не го нападай. Виж как ще реагира и дали ще се опита да отрече. По-добре да прекратите връзката си, отколкото да си с човек, който те лъже и зад гърба ти прави какво ли не с други момичета.
Вероятно и двамата са малки и дори и да поговори с него, около тия възрасти не се открояват с много мозък и надали ще направи нещо по въпроса. И все пак авторке, пробвай да говориш с него и ако няма резултат, забрави за "страх ме е да го изгубя" - няма да е първия, нито последния.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3