Здравейте, ще мина направо към проблема ми. От повече от година си правя кола маска. Половин година ходих на козметик, но ми взимаше по 8 лева, а аз съм все още ученичка и малко ми свидеха тези пари всеки месец. За това, реших сама да си правя колата маска. Взех си течна кола маска на Кара. Предполагам я знаете. Но проблема ми е, че ми растът много бързо косъмчетата. По принцип съм си косматичка. Ген си ми е просто. Но не ми се струва много нормално за седмица и половина да са ми израснали над 0.5 см. Почти няма разлика с бръсненето. Просто самите косъмчета са по- редки и не боцкат толкова. Преди не ми беше чак такъв проблем, но сега имам приятел и малко ме е срам. При положение, че си правя кола на 3 седмици, а растът толкова бързо... срам ме е :/ Ако правя по- начесто ме е страх да не си раздърпам прекалено много кожата, а и както не ми растът равномерно косъмчетата после час се оправям и с пинсета. Дали правя нещо грешно? И при вас ли е така? И мога ли по някакъв начин да забавя растежа им?
Извинявам се за прекалено описателното съдържаните, но предпочитам всичко да е ясно и да получа отговори, които ще ми помогнат.