- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
За мен нещата, които правя, не са грешка, и не бих го дефинирала като признаване точно.
Но не, не споделям и не бих споделила,освен ако не съм попитана от другата страна.
1.Не обичам да лъжа
2.Не обичам да се обяснявам и да давам отчети
А и не мисля, че бих имала връзка с човек, който би ми задал въпрос тип " изневерявала ли си ми". Ако ме пита - била ли си с друг - окей, ще му кажа, ама ако започне да прави стойки, няма да го трая и минута повече.
Не ме разбирайте погрешно, ако харесвам някого наистина много, няма да му изневеря, ако наистина смятам, че залужава - и животът бих си жертвала - и работата, и всичко, което харесвам за неговата кауза.
Но трябва да е спциален.
Но, говорим за всекидневния живот, когато имаме някакви връзки все пак и се случват някакви изневери, та, да.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ще си призная последните 4 страници не ги прочетох тъй като в тях има много булшит
мернах само някакъв ред който казваше защо да изневерявате , ами защо , освен от спортна гледна точка има и друга която забраих да спомена
ако връзката ви вече е скучна и еднотипна , може да пробвате с други партньори , да научите нови похвати , и също малко разнообразяване на обстановката , после пак ще си бъдете заедно и ще сте заредени с енергия и нови идеи
на всеки му писва да праи едно и същотова е неизбежно , човешка природа е
искам да видя кой носи едни и същи дрехи всеки дензначи ето виоленца си носи дънките от 8ми клас и ги пере веднъж на седмица , пантерата яде всеки ден торта , примерно
ивайла пък гледа ски по цял ден и не и омръзва ко знаите вие
![]()
туй живот ли е да праиш една и съща рутина , затова на много хора им дотежава живота понеже стават по едно и също време за работа всеки божи деннямат плуващо работно време като мен и затова риска от самоубийство при тях е голям , при мен е нула ама тва е друга тема вече
got the point![]()
Абсолютно, типичната естествена реакция на жената в ситуация, в която мъжа не си знае ролята е да я поеме тя, за да спаси връзката. Което в 99% от случаите е равно на разруха, защото нито тя, нито мъжът до нея се чувстват комфортно в чужда роля, колкото и различно да изглежда от страни, целта на жената не е да "командва" връзката, както повечето мъже си мислят, а да я балансира, да внася подкрепа и любов в нея, докато мъжа разчиства пречките по пътя, решава проблеми, изслушва жената, подкрепя я, разбира я, защитава я, вярва в нея, дава й увереност и т.н.Хубаво са написани и обяснени нещата. Проблемът е, че доста малко мъже знаят какво значи да водят една връзка и желанието за това избива в чисто командорене, налагане на мнение за някакви глупости, но не и поемане на инициатива за наистина важни неща. Съответно, жената поема ролята и тогава или се стига до скандали и мерене на его, или до тотален матриархат, или до раздяла. Доста малко двойки намират баланса. Поне по мое мнение.
О, моля те, престани с подобни невъпроси. Толкова ли си наивна? Мислиш ли, че ако някой изневери веднъж, шанса да не го направи пак е голям?
Колко време ти е най-дългата връзка до сега, че можеш да си позволиш да говориш за дългогодишните връзки?
Хората, които познавам с връзки по 5+(даже 6) си изневеряват системно. Просто секс - нищо повече. Но пък самата им връзка на емоционално ниво е достигнала нива, за които не си и подозирала. Точно, защото и двамата все още се обичат и не се "задушават" с правила и окови.
И престани със самоуважението, ти ако искаш се уважавай, защото държиш някой да ти е като кученце, аз мога да се уважавам, защото смятам, че мога да му дам свобода и въпреки това да го обичам, както и той мен.
Аз като се знам каква съм съвестна, ще ми е много гузно. Ще знам, че е по-добре, да си премълча, за да не нараня човека, обаче няма да успея и най-вероятно ще му кажа. Не мога аз да пазя такава тайна.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 12-15-2013 на 07:10
лооол, каква силна духовна връзка само :О
какво високо ниво, което се надявам никога да не достигна...
истинската връзка не е изобщо това, което описваш, но окей, животът си е твой, изневерявайте си системно и си казвайте колко се обичате
и напротив, не държа някой да ми бъде...'кученце', именно за това ще му бия шута, за да се чука с която си иска без угризения
изградихте една много извратена представа за една връзка и много се съмнявам, че изобщо си вярвате...имам чувството, че ги давате тези доводи ей тъй за спорта
написа г/д същите неща, които и аз, но с други думи :Д
защо ще си призная, ако изневеря?
до такова признание съм сигурна, че никога няма да стигна, защото преди да съм си разтворила краката за някой друг, ще съм си изяснила отношенията с човека, с когото съм
например в предишната ми връзка нещата не вървяха заради ревността му, а и аз не го обичах така, както трябва
сега осъзнавам, че съм била с него само, за да превъзмогна предишният ми приятел, който замина да учи извън БГ
казах си му, че няма смисъл да продължаваме и сигурно някои се сещат за темата, която бях пуснала - дали е редно да бъдем само приятели с привилегии
не бих спала с друг, когато съм обвързана, защото това е първично и животинско, а ние хората можем да мислим и да се владеем, нали?
чукайте се с когото си искате, но го правете когато сте необвързани, защото по този начин си играете много долно с достойнството на другия
Няма такава опасност.Аз си знам, че не мога да изневеря. Говоря за сега и за близките години, да речем. След 20 годишен брак, не мога да знам на какъв акъл ще съм, искрено се надявам да не съм се променила чак коренно. Но за близкото бъдеще от +-5-10години съм абсолютно категорична, че е невъзможно. Прекалено искрен човек съм специално в това отношение и винаги съм уважавала мъжете с които съм била, а щом е така, то не бих направила нищо, с което да уроня авторитета на половинката си.
По начало не приемам изневярата за "грешка". Такава грешка няма, това си е чист избор, абсолютно винаги.
Обратно на всякаква логика, ако наистина наистина наистина обичам даден мъж и държа изключително много на връзката ни, изневяра няма да простя в никакъв случай, при никакви обстоятелства. Иначе, не знам. Ако след дълги години просто вече ми е удобно да съм с този човек и сме съумели да запазим добрите отношения и уважението, най-вероятно и да разбера за изневяра няма да се трогна. Реалистът в мен говори, че това е по-възможният вариант, за жалост.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Доста са си здрави, доколко са нормални(според хората) е друг въпрос. Важното е, че "схемата" работи, но зависи много от самите хора във връзката. Трябва да имат сходни разбирания за доста неща. Много ясно, че с някоя като теб и някой мъж, който мисли като мен такъв тип връзка няма да "проработи".
П.П: Не знам какво имаш ти предвид под "здрава" връзка, но да поясня, че за мен значи разбирателство, хармония, безусловност, подкрепа и преодоляване на трудностите заедно.
А нормална - няма такъв общ критерии. Искаш да кажеш традиционна. За всеки са нормални различни неща.
айде да не повдигаме темата за гейовете, 'щото ми омръзна да се обяснявам с хора, които дори не могат да изразят писмено поради що изпитват тая омраза
мисля, че казах мнението си и съм си казала реално как стоят нещата при мен
както казах, щом за вас е нормално да си изневерявате системно, окей
въпрос на личен избор
Аз си трайкам. Имах връзка, в която системно изневерявах и т'ва беше мноооого емоционално мотивирана изневяра. Никога не съм казвала, дори и когато се разделяхме. Аз поисках да се разделим, седнахме в едно кафе, обясних му какви са ми мотивите да се разделим и нищичко не казах за изневери. Много хубав човек беше. Чак ми е кофти, че загубихме контакт.
Да не вадя повече кирливи ризи... Ако някога разбера какво е това съвест и има ли то почва у нас, съответно и да я придобия, смятам за по-редно сама да си отчета грешката и да си набера багажчето и да го лиша въпросния от присъствието си, вместо да му обяснявам как ме ебал комшията. Ако аз смятам, че съм сгрешила, няма да имам нужда да се уверявам допълнително в това. Кат' не искам да го наранявам, просто си тръгвам.
Мълчанието е злато!
Слаб аргумент.
Съществото до теб е одушевен предмет, ЧОВЕК. Само с това сравнението с дънките и тортите категорично заминава на боклука.
След като е човек, на него можеш да му кажеш, ако нещо не ти харесва или искаш да се промени. Съответно той може да направи същото. Това е човек, който се променя и израства заедно с теб, не просто дънки, които хвърляш, защото си ги скъсал или си надебелял, не просто любимата ти торта, която все пак редуваш с друга, щото ти е по-вкусно. Тортите и дънките винаги са едни и същи, хората не са. В това се крие сложността на връзките всъщност - ако хората се събираха и никога не се променяха от тоя момент нататък, нещата щяха да са прости и идеални. Само че хората се променят и често се разделят именно заради факта, че промяната е в различна посока.
Убедена съм, че няма да го разбереш, ама да кажа.
Едит: Аз разбрах какво има предвид Виоленца, при това без да задълбавам особено.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-15-2013 на 08:38
вие още ли се карате?
и като гледам, до нищо конструктивно не сте стигнали в последните 15 страници... дъвчете едно и също
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ой ой ох моето било слаб аргумент , твоето какво е , мозъчен пръц. Значи ще дойде едно момиче , ще иска да от мен да се променя , моментът в който това стане и аз се променя , аз вече не съм алфа мейла който тя е харесала и е изпитала сексуално желание към , аз ставам бетаСлаб аргумент.
Съществото до теб е одушевен предмет, ЧОВЕК. Само с това сравнението с дънките и тортите категорично заминава на боклука.
След като е човек, на него можеш да му кажеш, ако нещо не ти харесва или искаш да се промени. Съответно той може да направи същото. Това е човек, който се променя и израства заедно с теб, не просто дънки, които хвърляш, защото си ги скъсал или си надебелял, не просто любимата ти торта, която все пак редуваш с друга, щото ти е по-вкусно. Тортите и дънките винаги са едни и същи, хората не са. В това се крие сложността на връзките всъщност - ако хората се събираха и никога не се променяха от тоя момент нататък, нещата щяха да са прости и идеални. Само че хората се променят и често се разделят именно заради факта, че промяната е в различна посока.
Убедена съм, че няма да го разбереш, ама да кажа.
Едит: Аз разбрах какво има предвид Виоленца, при това без да задълбавам особено.Мъжът води а не следва
бета мислене е това момиченце. явно около теб момчетата са пълни цървули или те са били момичето във връзката , too bad
не си изпитала какво трябва да бъде. хората се събират и разделят понеже има промяна която нарушава тръпката , или си остават заедно само понеже мислят че няма да нямерят други , от страх от нови запознанства тъй да кажа
![]()
ОХ, за БОГА.
Говоря ти за промяна на теб като ЧОВЕК, а не като половинка във връзка. Преди всичко си човек, променяш се заради себе си. Всеки се променя, еволюира, расте, научава нови неща. Заради себе си. Нямах предвид промяна под влияние на жена, съответно мъж.
Когато примерно си бил обикновено гимназиално момче, пилеещо си времето с глупости, и ти е стигало да имаш мацка, която изглежда добре, мила е и не те излага пред хора, пуска ти редовно и ходите на кафе и кино... и постепенно се промениш, станеш по-отговорен, започнеш да работиш, знаеш, че нямаш толкова време за пилеене, някак този тип момиче вече не ти е достатъчно. Искаш такова със сериозен и задълбочен поглед върху живота, който поне има допирни точки с твоето отношение към живота... искаш да гони цели, да е амбициозна, започва да ти прави впечатление как се държи към малки деца, към "женската работа", замисляш се дори несъзнателно дали тая жена е подходящ спътник в живота ти някой ден, етц.
Такава промяна имах предвид, а не "Мило, не ме кефи да ходиш за риба всеки уикенд с момчетата, щото няма кой да ми помогне да напазарувам." и отговор от мъжка страна "Добре мило, няма да ходя вече."
Не ме разбра, както и си знаех, ама аз пак се опитвам да обясня. Наивничка съм такава, надценявам хората често.
една връзка за да просъществува не трябва да има очаквания , аз тва съм научилИскаш такова със сериозен и задълбочен поглед върху живота, който поне има допирни точки с твоето отношение към живота... искаш да гони цели, да е амбициозна, започва да ти прави впечатление как се държи към малки деца, към "женската работа", замисляш се дори несъзнателно дали тая жена е подходящ спътник в живота ти някой ден, етц.
Такава промяна имах предвид, а не "Мило, не ме кефи да ходиш за риба всеки уикенд с момчетата, щото няма кой да ми помогне да напазарувам." и отговор от мъжка страна "Добре мило, няма да ходя вече."
Не ме разбра, както и си знаех, ама аз пак се опитвам да обясня. Наивничка съм такава, надценявам хората често.така няма задушаване и скандали
изобщо не ги знаеш нещата , трябва да четеш повече от постовете ми. подсъзнателно мъжът търси плодовитост което се изразява чрез физически белези като гърди крака и т.н , това е важно за да излезе здраво поколениетожената търси обратното , психика физическа сила непоколебимост самочувствие , пак заради поколението и за да има кой да я пази , тва го има от хиляди години
това са белезите на подсъзнателно ниво. ако говорим за съзнателно ниво , не ми пука изобщо
![]()
аз не си търся в момента спътник в живота в ранните ми 20 години за да търся перфектносткоято не съществува баи да уей
освен теб разбира се , ти си пример за идеализъм
![]()
E, ochewidno pri teb suzrqwaneto shte doide baq po-kusno.
Kwo obqsnqwam na chowek, deto ne go walnuwa suznatelnoto. Ama inache "az suk mnogo razlichen, tw powecheto samo iskat da te naebat, izobshto ne te slushat kwo wsashtnost kazwash, az sum razlichen" :d
Аз се чудя 'що не се гаджосат с Ивчето.![]()