.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 336

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ма аз не те и карам
    вие сте тези, които ме заклеймихте, щото не се съгласявам с вас (или по-точно мухата я пуска една, и другите почват да следват тая теза)

мисля да се 'усъвършенствам' и да изневерявам от време на време

усъвършенстване чрез съгласяване и приемане на абсурди, cool

имам чувството, че не четете какво пишете, ОМГ
    Оф бе, жена. Толкова ли не ти стана ясно, че всички са ОК с твоите разбирания и на никой не му пречат, въпреки че е с други разбирания. Ти обаче, всячески се опитваш да оплюеш чуждото мислене и дори тук отново го правиш. "Приемане на абсурди" - да, ама абсурди ЗА ТЕБ и други с твоето мислене. Никъде не виждам някой да се опитва да си налага своето, обаче ти се палиш, сякаш хората те карат насила да мислиш като тях.
    DisappointedDreamer имаше предвид да се усъвършенстваш като започнеш да приемаш чуждата гледна точка, защото независимо дали ти я разбираш или не, тя съществува.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Оф бе, жена. Толкова ли не ти стана ясно, че всички са ОК с твоите разбирания и на никой не му пречат, въпреки че е с други разбирания. Ти обаче, всячески се опитваш да оплюеш чуждото мислене и дори тук отново го правиш. "Приемане на абсурди" - да, ама абсурди ЗА ТЕБ и други с твоето мислене. Никъде не виждам някой да се опитва да си налага своето, обаче ти се палиш, сякаш хората те карат насила да мислиш като тях.
    DisappointedDreamer имаше предвид да се усъвършенстваш като започнеш да приемаш чуждата гледна точка, защото независимо дали ти я разбираш или не, тя съществува.
    да бе жена, разбирам
    и темата си вървеше много добре и се спазваше добрият тон, докато на кака ти Вили не й прищракна нещо в акълчето и не реши да заеме офанзивна стратегия, а другите форумни чикигърлки клъвнаха на въдицата й
    все още не разбирам какво стана
    oh God

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    на кака ти

другите форумни чикигърлки клъвнаха на въдицата й
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    ХАХАХАХАХАХАХА :Д
    Нещо такова си мислех да постна!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Тоя форум съвсем затъва в блатна вода - някви си пишат на латиница и въобще не ги ебе, отдолу пишат модератори и се правят, че не ги виждат...

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Тоя форум съвсем затъва в блатна вода - някви си пишат на латиница и въобще не ги ебе, отдолу пишат модератори и се правят, че не ги виждат...
    Само едно не мога да разбера и искам да ми обясниш , защо модераторите за всяко нещо да са виновни Значи те са длъжни да четат всяка тъпа тема и всеки малумен коментар който се пише тъй ли те щото си нямат друга работа ами и трябва да станат като в детската градина забавачки

като ти пречи какво има в темата не влизай , толкова ли си ушмулен ти знаеш ли какво правиш като видиш едно лайно на пътя , стъпваш в него умишлено , хубаво го омазваш и после викаш уууууу къде са чистачките , как може кучетата ви да серат на улицата и т.н.
    аз като видя лайно на пътя , просто ще го заобиколя и няма да се ядосвам . просто излез, не чети и млъкни

Град
    Аахен
    Наясно съм, че модераторите не са нито постоянно във форума, нито във всяка тема. Но:
    1. ако не си забелязал има система за докладване, която по принцип трябва да улеснява работата им - не им се налага да са навсякъде
    2. след като вече са в дадена тема, би следвало да не си затварят очите за системни и нагли нарушения на правилата.

Дали ще изляза или не, решавам аз. След като вече съм тук, ще направя каквото зависи от мен, нещото което най-много ме дразни в този форум, да не се случва. Ако видя пост с расизъм ще си го прехвърля от единия крачол в другия. Латиница обаче не мога да търпя. Не те кефи, че съм така - твой проблем. Правилата са на моя страна.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Добре че затъва заради моите 5 поста от 15 000 на латиница.

Град
    Аахен
    Ама разбира се, който използва системата на докладване е доносник.

Ако ще съм доносник относно писане на ретардската шльокавица, да, доносник съм, мерси. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си