- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
Оф бе, жена. Толкова ли не ти стана ясно, че всички са ОК с твоите разбирания и на никой не му пречат, въпреки че е с други разбирания. Ти обаче, всячески се опитваш да оплюеш чуждото мислене и дори тук отново го правиш. "Приемане на абсурди" - да, ама абсурди ЗА ТЕБ и други с твоето мислене. Никъде не виждам някой да се опитва да си налага своето, обаче ти се палиш, сякаш хората те карат насила да мислиш като тях.
DisappointedDreamer имаше предвид да се усъвършенстваш като започнеш да приемаш чуждата гледна точка, защото независимо дали ти я разбираш или не, тя съществува.
да бе жена, разбирам
и темата си вървеше много добре и се спазваше добрият тон, докато на кака ти Вили не й прищракна нещо в акълчето и не реши да заеме офанзивна стратегия, а другите форумни чикигърлки клъвнаха на въдицата й
все още не разбирам какво стана
oh God
Тоя форум съвсем затъва в блатна вода - някви си пишат на латиница и въобще не ги ебе, отдолу пишат модератори и се правят, че не ги виждат...
Само едно не мога да разбера и искам да ми обясниш , защо модераторите за всяко нещо да са виновниЗначи те са длъжни да четат всяка тъпа тема и всеки малумен коментар който се пише тъй ли
те щото си нямат друга работа ами и трябва да станат като в детската градина забавачки
![]()
като ти пречи какво има в темата не влизай , толкова ли си ушмуленти знаеш ли какво правиш
като видиш едно лайно на пътя , стъпваш в него умишлено , хубаво го омазваш и после викаш уууууу къде са чистачките , как може кучетата ви да серат на улицата и т.н.
аз като видя лайно на пътя , просто ще го заобиколя и няма да се ядосвам . просто излез, не чети и млъкни![]()
Наясно съм, че модераторите не са нито постоянно във форума, нито във всяка тема. Но:
1. ако не си забелязал има система за докладване, която по принцип трябва да улеснява работата им - не им се налага да са навсякъде
2. след като вече са в дадена тема, би следвало да не си затварят очите за системни и нагли нарушения на правилата.
Дали ще изляза или не, решавам аз. След като вече съм тук, ще направя каквото зависи от мен, нещото което най-много ме дразни в този форум, да не се случва. Ако видя пост с расизъм ще си го прехвърля от единия крачол в другия. Латиница обаче не мога да търпя. Не те кефи, че съм така - твой проблем. Правилата са на моя страна.
Ама разбира се, който използва системата на докладване е доносник.
Ако ще съм доносник относно писане на ретардската шльокавица, да, доносник съм, мерси. :Д