- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
Абе момче , ти бавноразвиващо ли си![]()
Не видях на някой от останалите да им пречи
Значи на теб ти пречи , НЕ ЧЕТИ
За втори път ти го казвам !!! На улицата мен когато ме видиш да обиждам някой на расистки обиди , ще дойдеш ли да ми кажеш нещо
Не естествено , само тука се правиш на много справедлив ама ще паднеш в очите на всички като женчо ей тва най много да стане
![]()
мисля да затварям темата
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не ми е приоритет да поддържам публичен имидж в този форум, съответно не ми пука кой какво мисли за мен. Не ми пука за справедливостта във форума и за правилата му. Пука ми единствено за това да не се пише на латиница.
Казваш, че ти на мое място би се разправял лично с хората. Правил съм забележки десетки пъти, както и правя сега. Аз също смятам, че трябва да се правят забележки, но специално на пантерата вече съм ѝ правил такава, тя излиза с някви тъпи причини и пак пише на латиница. Ако някой е инат и нахален => доклад.
такаам
позволете ми да направя едно обобщение на бисерите, които се изръсиха в тази тема, от които бих могла спокооойно да си направя огърлица
не съм чела цялата тема, но:
-първо казаха, че предпочитат да не знаят, ако им изневерят
-ако половинката ти ти изневери, няма да се разделиш с него/нея, защото ще си развалиш семейството и децата ти ще останат без един родител (демек умрял?)
-една връзка е нормална и хапсолютно нищо не куца в нея, ако единия партньор се отбива от време на време при комшийката, те имат толкова силна духовна връзка, че чукането с други не е пречка (защо изобщо се събираме с други и обещаваме разни глупости..нз, нз) (друга вметка - сетих се за един документален филм за едни мормонидокъде го докарахме...)
-няма да се разделяме на дърти години, ако ни изневерят, щото връзката ни е 'удобна' и са много разправиите
начиии, има няколко варианта:
-тролите много яко
-спорите ей така за спорта и си вадите аргументи от ноктите само и само наопаки да бъде
-много сте тъпи
искам да попитам Лелката от позицията на каква си позволява да ме окачествява като едноклетъчно?
обиждала ли съм те някъде, нападала ли съм те? дори не съм се обръщала към теб
как смееш да с позволяваш да даваш етикети на този и на онзи, ей така безпричинно? ти коя си?
все съм те виждала да злобееш и да се излагаш, ама днес това беше върха на сладоледа
никога не съм попадала на нормално твое изказване/спор, всеки който не е на твоето мнение бива заклеймен на тъп и безмозъчен
смени малко репертоара, давай го по-нормално
честно казано не го казвам, за да те обиждам, но според мен имаш сериозен проблем с общуването
а може би и психически, знам ли?
Видя ли сега какво направиПостигна си своето да затворят темата която тъкмо стана интересна и почнахме да развиваме
Аз кога и как се разправям моя си работа е , обаче няма да отида да си вра гагата където не трябваТи какъв си да правиш забележки на който и да е , да не си барак обама
Не се оправдавай с момиче , не ме интересува пантера мантера котка заек крокодил говориш сега с мен не с другиго!!! Значи ти в момента с това което направи си инат и много много нахален!!! Имаш просто големия късмет да си локализиран в град Лайнааххен
Защото ако беше оттук и отидеш на форумна сбирка , независимо от телосложението ти дали си 40 или 140кг , щеше да отнесеш един шамар от мен , и след това щях да поиграя с останалите от форума монополи на гърбавия ти скелет
Между другото към другите да знаят , гарите ги купувам аз също взимам и зеления и лилавия цвят
На гърбавия ще му дадем чешмата мухаха той е свикнал да се мокри там по тоалетните завинтва тоалетни и прочее , ще я направим играта някой ден ако той се върне
Аз не забравям спокс
shades айде вече спри да се заяждаш със всеки втори и да подклаждаш спорове, сериозно.
следващия пост не по темата ще доведе да затварянето и и почивка за причинителя
Защо всички си мислят, че трябва да си ги обидил, за да не те харесват? Всички са ти чели ограничените коментари и с този още повече затвърждаваш мнението ни.
Хората са различни и имат различни мнения и предпочитания. Приеми го.
Мислих, че Виоленца беше ужасна да те нарече едноклетъчно, но Бога ми, АБСОЛЮТНО права е.
Леле кво правите бе хора ?!
За себе си знам че не бих простила изневяра независимо дали имам 15 годишен брак с тоя човек . Но по никакъв начин нямам против хората които имат различни възгледи за нещата . За мен не е нормално да ти сложат рога и после ти от обич да прощаваш . Грешките на непознати мога да простя но на хора които са важни за мене просто не мога .
Относно спора междуВиоленца и Ива всяка е права за себе си . Че доста от постовете на Виоленца са хапливи така е но поне мен ме карат да се замислям.
аз мисля, че повече няма какво да се каже по темата, затова ще я приключваме
ще кажа само 4 неща:
1. Моля PinkPan7her да се въздържа да пише на латиница. Повече няма да си затварям очите.
2. shades да спре да се заяжда с всички, защото следващият път ще отнесе бан.
3. Ivaaaa е хубаво да разбере, че не всички са длъжни да са съгласни с нея, а това, че не са съгласни не ги прави тъпи.
4. Violenza да се научи да обижда по-учтиво. Има си начини.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last