- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
Той я употреби първи /аз да си се оправдая хаха/. В тази тема срещнах много интересни мнения и останах с впечатлението че повечето приемат изневярата като нещо,което е почти задължително ще се случи при една връзка и въобще намират обяснение и логика в изневярата.Ще ми е интересно ако им дойде до главите дали така лесно ще го обосноват,дали ще се радват че знаят истината,дали ще простят или ще си отмъстят.Дано обаче никога не го изпитат на свой гръб.
Ама естественно защото сигурно не им е стигало до главата . Когато завариш този който обичаш в леглото с друга всичко се променя . Тва нещо никога няма да го забравя . Пък нека съм старомодна .
нормално тъй като в един момент ще и писна и няма да и пука за менмисля че правиш от мухата слон , не е толкова фрапиращо това за което говорим
не ми се е случвало , дори ако се случи , то ще е единствено за отмъщение и аз най много да се изсмея
другото аз мога да отнасям тайните си в гроба тъй че няма да си призная никога , затова се иска невероятна психика![]()
вижте , за да не стана пак обект на нападение , ще изясняаз не се имам за критерии , не казвам на никой да ми подражава и не се смятам за примерен изобщо
просто тези неща които обясних работят перфектно за мен и съм го приел за нормално
плюс тва ясно ми е че от мен няма да стане добър съпруг и т.н тъй като не ходя подир гъза не се отдавам не изпълнявам желания и т.н
за съпруг си търсете някой който да ви ходи подир полата и да ви угаждасега ясно стана ли на всички
![]()
да бе все ми е тая казах , аз обичам спорта , 7 дена в седмицата се потя![]()
Ще ти все тая, като я обичаш, ама друг път.
Или ще е много изкривена представа за любов.
Защо си мислиш, че на никои от нас не се е случвало да му изневерят? На мен са ми изневерявали - тежко ми беше, но тогава връзката ми беше година и нещо. Обаче, това не ми пречи да смятам, че ако е по-дълга връзка съм способна да не обръщам кои знае какво внимание, стига отношението към мен да е добре и да се чувствам обичана. А, ако имам и деца съвсем съм убедена, че не бих зарязала баща им, защото спал с колежката.
Ако не ме мързеше щях да написа пост от два метра. За сега само ще кажа, че за мене няма вечна любов. Винаги се изневерява. Друг е въпроса дали е емоционална изневяра или секс. Рано или късно се случва, неизбезжно е!
Малко извън темата: Мисля, че хората, които прощават изневярва са склони да изневерят?
Подигравка и унижение би било, само ако аз го приемам така. Не знам, вие толкова ли сте способни да разбиете хипотетичното си семейство, щото единия кривнал? Ще оставиш детето си да израсте без баща, щото той не ти е верен до гроб? Това за мен е егоизъм. Но пак подчертавам, че зависи от отнишението на мъжа - ако си плете кошницата както трябва - никой не би трябвало да знае какво прави.
Вярвай си, че си обичал тогава.
Когато наистина обичаш едно момиче, ще ти призлява от мисълта някой друг да я докосва.
E, тоя баща да няма да го блъска влак? Ще е в същия град, на най-много половин час път. Биг дийл. Бащите на много деца с неразведени родители са често доста по-далеч от половин час. Нищо не пречи да го взима от училище, да се виждат вечер, да ходи да вечеря там, стига бащата да иска. И в една къща да са, пак ще се виждат толкова често.
А хич не е егоизъм въпросният ти мъж да знае, че "ааа, тя никога няма да се разведе с мен заради детето, затова дай да си вея байряка". Глупаво е за мен.
Относно прощаването съм по-скоро на твоето мнение, но това с израстването без баща беше силно преувеличено.
това беше мега тъпо което каза , аз да не съм студенокръвен гущер , не вярвам някой да има който не е изпитал обич или любов
единствено ми призлява от мисълта да се обсебя по някоя жена и да мисля за нея постоянно , като че ли това ми е основния приоритет в живота , да съм влюбенне разбирам хора които плачат натъжават се и се депресират покрай гаджетата си като са далеч
тва го правят понеже ги е страх че гаджето ще ги остави и е единствена
над тия раоти съм сорри
щото бащата ще е умрял ли?
аз съм дете на разведени родители, живея с баща ми и сякаш ме си чужди
почити не се засичаме, а майка ми, която е на хиляди ми е най-близкият човек (разстоянието не е определящо, лол)
това, което говорите е толкова жалко, толкова много...
вие сте тези, които пробутвате остарелите патриархални ценности - нема да си разбиваме семейството, мъже е, простено му е...
ОМГ
Имам приятели, на които семействата им са разделени, точно поради тази причина. Не ми харесва как гледат на нещата. Настройват се срещу единият си родител. Никак не ми харесва.
Пък той мъжа, няма да има "зелена светлина", просто аз знам, че не бих превърнала децата си в хората, които не искам да стават. И тука не започвайте да ми говорите заучени неща, защото виждам огромна разлика между мирогледа на хората със семейства и хората, които са израснали с един родител и са виждали другия за кратко. Има огромна разлика в това да имаш цяло семейсто и това да имаш майка и баща.
Не съм казала, че тази ситуация трябва да важи само за мъжа, просто дадох пример.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 12-14-2013 на 17:29
пхахаха, какво ми е на мен различно в светогледа, от другите, които имат двама родители
да не би да е по-добре да ги гледам как не се разбират, как се карат и карат и мен да страдам?
честно казано съм много по-щастлива така и нито аз, нито брат ми сме настроени към някого
за мъжа викаш? да се появи един мъж и да каже дали би простил изневяра...
ти не си мъж...
ти...ти не си мъж
ебавам се
мисля, че навлязохме в много 'хипотетични' води и това, което говорим (включително и аз), може да не е изобщо това,което бихме направили
самата ситуация ни е непозната и няма как да дадем адекватен отговор
Това, че не се разбират е съвсем друг въпрос. Те могат да се карат и без да са си изневерявали, както могат и да си изневеряват без да вдигат скандали.
Хубаво е, че не са те настройвали или сама не си се настроила срещи единия родител, но доста хора го правят.
И не ви "пробутвам" нищо, говоря за себе си. НЕ ВИ УБЕЖДАВАМ да мислите като мен, просто аз мисля така и толкова.
Тук съм на същото мнение.
ами всъщност въпроса беше, че не искаш да оставяш децата си без баща
дали раздялата ще е от неразбирателство или изневяра, все тая, пак може да си нещастен от раздялата с единия родител и нещастен е силно казано, защото с всичко се свиква и дори един ден осъзнаваш, че това е било най-правилният изход
така че не ми казвай, че не искаш да се разделяш, за да не си разваляш семейството
доста...глупаво и старомодно
нз за кой век и коя държава приляга това мислене
Абсолютно да. Аз също съм дете на разведени родители от много години и този факт единствено ме радва. Тия клишета за двамата родители ги пробутвайте другаде, защото не са аргумент.
Харесва ми начина на мислене на Петя, макар и аз да съм абсолютния полюс на това поведение. Моя ако ми изневери сигурно ще го лежа, знам си аз.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
споко не се обиждам
мъж който не прощава изневяра значи има много инвестирано във връзката и много надежди което след време ще му разбие сърцето и ще плаче като коте или ще тъжи като костенурка със счупена черупка
няма по смешна и жалка гледка на тоя свят за мъж който тъжи по жена която го е изоставила или му е изневерила
тва е твърдата истина който не го приема може да си направи харакири![]()