- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
Не бих искала да ги оставям без баща, ако все пак се разбираме, но ако са всекидневни скандали и децата са потърпевши по-добре да израснат с един родител, в противен случай пак ще намразят поне единия родител.
Не знам, може би защото не си представям да бях живяла с разведено семейство. Но със сигурност, ако бяхте израснали в други обстоятелства щеше да има нещо по-различно в мисленето ви. Няма как да знаем какви точно щяха да са разликите, но според мен взаимоотношенията между родителите са много важни и изграждат поведението на хората във връзките след време. Но много зависи и в каква възраст е било детето, когато родителите са се разделили, доколкото знам най-лошо е, ако е в пубертета. Ако е по-малко няма големи "последствия".
а мислиш ли, че даваш добър пример на децата си, като потъпкваш достойнството си?
и за какво разбиране между родителите говорим, като единият се е отбил встрани?
щом е почувствал нужда да бъде с някой друг, не значи ли това, че ти не си всичко, от което се нуждае?
как би посъветвала дъщеря си един ден, ако разбереш, че е била мамена от зет ти?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
първо има такъв вид , това си тивторо знам аз кво значи абревиатура , това е съкращение
повече недей да се опитваш да ме поучаваш
![]()
гушест е съкратено от сгушен , тоест сгушена си от притеснение и пишеш само във форума понеже нямаш социални умения и не обичаш да общуваш на живоа варан е понеже си студенокръвна и не изпитваш привличане към мъже , тоест мъжемразка си , затова ме нападаш олл да тайм
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Защо ми се налага да пиша едно и също повече от веднъж...
Децата не трябва да разбират, в никакъв случай. Това, да знам, че някой си ми е изневерил не значи, че не мога да общувам човешки с него и да има разбирателство помежду ни. Няма да съм всичко от което се нуждае - това по-назад също го обясних мисля - не ми изглежда толкова невероятно, след 15 години прекарани с един човек да се нуждаеш от малко разнообразие.
Какво бих посъветвала дъщеря си - да направи каквото смята за по-добро за нея. Няма да я карам да постъпва както бих постъпила аз, всеки си решава.
Изневярата за мен е много тъпо нещо и и щом си стигнал до там да изневеряваш на половинката си по-добре скъсайте вместо да го/я лъжеш не съм изневерявала когато съм с един човек съм само с него
не се и съмнявам , но мен нещо няма да успееш![]()
мен по скоро ще ме умориш от скука
Имах предвид "да не се развеждаме", ако може да осигурим добра семейна среда, което вярвам, че може да стане, дори единият да си позволява да залита от време на време. Мисля, че беше ясно, какво имам предвид, явно не е било. После също и обясних, че е по-добре разведени родители пред постоянно каращи се такива, от което вече би трябвало да сте разбрали, че не съм против разводите поради каквито и да били причини.
^^Много знаеш ти дали няма да се окажа някоя културистка.![]()
е това трябва да ме впечатли или уплашипо скоро ще ме отврати
жените които помпат много тежести и ядат меса и т.н имат хормонални проблеми , първо гърдите им намаляват много , после вземи виж кво става с клиторите им![]()
оф дано не се окажеш културистка , запази тайната за себе си![]()
Аз те разбрах и ти казах, че уважавам такъв начин на мислене, харесва ми наистина. Подразни ме единствено изказването ти как съм щяла да разсъждавам другояче ако съм била израснала в неразведено семейство. След 20 години може и аз да смятам така, но малко ме съмнява, защото не съм в тийн годините, че да имам все още онези идеалистични представи.
Da be da. Za towa li purwo harakterizira men i posle trugna da si pishesh i si promeni mnenieto? A violenza da ne bi da q poznawash weche che q harakterizirash?
I 'gushest' ne e "abrewiatura".
Izobshto...razprawqi mi posle che nqmalo znachenie kwi pomii izliwash i kolko si bil razlichen wsashtnost i unikalen i razlichen ot wrustnicite si.
Btw, temata pridobi interesen razwoi s mnenieto na petq. Dobri tochki ima w nego.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-14-2013 на 18:40