.
Затворена тема
Страница 8 от 14 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 336
    Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Има и ти си един от примерите за такава гледка.
    аз ако съм жалка гледка , ти трябва да си гледка приличаща досущ на купчина хранителни угризки натрупани около контейнер в маалатаа

ива , пробвай по бавно да прочиташ нещата , много бързаш

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    аз ако съм жалка гледка , ти трябва да си гледка приличаща досущ на купчина хранителни угризки натрупани около контейнер в маалатаа
    Еее, нали бях варан ли, на какво ме беше оприличил.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    колкото и да е бавно, резултата е един и същ

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ами всъщност въпроса беше, че не искаш да оставяш децата си без баща
    дали раздялата ще е от неразбирателство или изневяра, все тая, пак може да си нещастен от раздялата с единия родител
    Не бих искала да ги оставям без баща, ако все пак се разбираме, но ако са всекидневни скандали и децата са потърпевши по-добре да израснат с един родител, в противен случай пак ще намразят поне единия родител.
    Не знам, може би защото не си представям да бях живяла с разведено семейство. Но със сигурност, ако бяхте израснали в други обстоятелства щеше да има нещо по-различно в мисленето ви. Няма как да знаем какви точно щяха да са разликите, но според мен взаимоотношенията между родителите са много важни и изграждат поведението на хората във връзките след време. Но много зависи и в каква възраст е било детето, когато родителите са се разделили, доколкото знам най-лошо е, ако е в пубертета. Ако е по-малко няма големи "последствия".

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Но със сигурност, ако бяхте израснали в други обстоятелства щеше да има нещо по-различно в мисленето ви. Няма как да знаем какви точно щяха да са разликите, но според мен взаимоотношенията между родителите са много важни и изграждат поведението на хората във връзките след време.
    Мда. Разводът на нашите ме е научил да търся собственото си щастие, а не да се примирявам с "прилично поведение, ама чукащ друга".

Не бих искала да ги оставям без баща, ако все пак се разбираме, но ако са всекидневни скандали и децата са потърпевши по-добре да израснат с един родител, в противен случай пак ще намразят поне единия родител.
    Не знам, може би защото не си представям да бях живяла с разведено семейство. Но със сигурност, ако бяхте израснали в други обстоятелства щеше да има нещо по-различно в мисленето ви. Няма как да знаем какви точно щяха да са разликите, но според мен взаимоотношенията между родителите са много важни и изграждат поведението на хората във връзките след време. Но много зависи и в каква възраст е било детето, когато родителите са се разделили, доколкото знам най-лошо е, ако е в пубертета. Ако е по-малко няма големи "последствия".
    а мислиш ли, че даваш добър пример на децата си, като потъпкваш достойнството си?
    и за какво разбиране между родителите говорим, като единият се е отбил встрани?
    щом е почувствал нужда да бъде с някой друг, не значи ли това, че ти не си всичко, от което се нуждае?
    как би посъветвала дъщеря си един ден, ако разбереш, че е била мамена от зет ти?

Еее, нали бях варан ли, на какво ме беше оприличил.
    гушест варан , знаеш ли откъде идва тази абревиатура

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    гушест варан , знаеш ли откъде идва тази абревиатура
    Няма такъв вид, а ти очевидно не знаеш какво означава "абревиатура".

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Тия клишета за двамата родители ги пробутвайте другаде, защото не са аргумент.
    Не е клише. Винаги е по-добрият вариант децата да растат в семейство с двама родители. Но при условие, че атмосферата е стабилна. Куца ли връзката между възрастните и ако стоят заедно единствено в името на децата си, то е по-добре да се разделят, да.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Няма такъв вид, а ти очевидно не знаеш какво означава "абревиатура".
    първо има такъв вид , това си ти второ знам аз кво значи абревиатура , това е съкращение повече недей да се опитваш да ме поучаваш

гушест е съкратено от сгушен , тоест сгушена си от притеснение и пишеш само във форума понеже нямаш социални умения и не обичаш да общуваш на живо а варан е понеже си студенокръвна и не изпитваш привличане към мъже , тоест мъжемразка си , затова ме нападаш олл да тайм

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не е клише. Винаги е по-добрият вариант децата да растат в семейство с двама родители. Но при условие, че атмосферата е стабилна. Куца ли връзката между възрастните и ако стоят заедно единствено в името на децата си, то е по-добре да се разделят, да.
    Лейди, както ти го описваш, да. Но в случая се говореше "да не разваляме живота на децата с развод". В тоя ред на мисли си е абсолютно клише да ми обясняват как децата ТРЯБВАЛО да израснат с двама родители.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Лейди, както ти го описваш, да. Но в случая се говореше "да не разваляме живота на децата с развод". В тоя ред на мисли си е абсолютно клише да ми обясняват как децата ТРЯБВАЛО да израснат с двама родители.
    е, сори тогава, прочетох само предната страница
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    първо има такъв вид , това си ти второ знам аз кво значи абревиатура , това е съкращение повече недей да се опитваш да ме поучаваш

гушест е съкратено от сгушен , тоест сгушена си от притеснение и пишеш само във форума понеже нямаш социални умения и не обичаш да общуваш на живо а варан е понеже си студенокръвна и не изпитваш привличане към мъже , тоест мъжемразка си , затова ме нападаш олл да тайм
    Асоциална лесбийка демек? Или фригидна асоциалка?

Сега остава да ми поискаш някой лев за психологическата помощ.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    а мислиш ли, че даваш добър пример на децата си, като потъпкваш достойнството си?
    и за какво разбиране между родителите говорим, като единият се е отбил встрани?
    щом е почувствал нужда да бъде с някой друг, не значи ли това, че ти не си всичко, от което се нуждае?
    как би посъветвала дъщеря си един ден, ако разбереш, че е била мамена от зет ти?
    Защо ми се налага да пиша едно и също повече от веднъж...
    Децата не трябва да разбират, в никакъв случай. Това, да знам, че някой си ми е изневерил не значи, че не мога да общувам човешки с него и да има разбирателство помежду ни. Няма да съм всичко от което се нуждае - това по-назад също го обясних мисля - не ми изглежда толкова невероятно, след 15 години прекарани с един човек да се нуждаеш от малко разнообразие.
    Какво бих посъветвала дъщеря си - да направи каквото смята за по-добро за нея. Няма да я карам да постъпва както бих постъпила аз, всеки си решава.

Асоциална лесбийка демек? Или фригидна асоциалка?

Сега остава да ми поискаш някой лев за психологическата помощ.
    не съм сигурен , аз не говоря наизуст като теб първо опознавам някой след това го характеризирам

единствено знам че си прекомерно агресивна и асоциална , което за едно момиче е голям минус

вземай пример от мен , бъди вежлива и състрадателна като мен

i'm done

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    не
    единствено знам че си прекомерно агресивна и асоциална , което за едно момиче е голям минус
    Ти затова се радвай, че съм И асоциална, че иначе бая хора щях да побийвам.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Изневярата за мен е много тъпо нещо и и щом си стигнал до там да изневеряваш на половинката си по-добре скъсайте вместо да го/я лъжеш не съм изневерявала когато съм с един човек съм само с него

не се и съмнявам , но мен нещо няма да успееш

мен по скоро ще ме умориш от скука

Имах предвид "да не се развеждаме", ако може да осигурим добра семейна среда, което вярвам, че може да стане, дори единият да си позволява да залита от време на време. Мисля, че беше ясно, какво имам предвид, явно не е било. После също и обясних, че е по-добре разведени родители пред постоянно каращи се такива, от което вече би трябвало да сте разбрали, че не съм против разводите поради каквито и да били причини.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ^^Много знаеш ти дали няма да се окажа някоя културистка.

вярвам, че може да стане, дори единият да си позволява да залита от време на време
    kill me, pls

внимание, това не е България
    лъжете се
    намираме се в Ориента

е това трябва да ме впечатли или уплаши по скоро ще ме отврати

жените които помпат много тежести и ядат меса и т.н имат хормонални проблеми , първо гърдите им намаляват много , после вземи виж кво става с клиторите им

оф дано не се окажеш културистка , запази тайната за себе си

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Имах предвид "да не се развеждаме", ако може да осигурим добра семейна среда, което вярвам, че може да стане, дори единият да си позволява да залита от време на време. Мисля, че беше ясно, какво имам предвид, явно не е било. После също и обясних, че е по-добре разведени родители пред постоянно каращи се такива, от което вече би трябвало да сте разбрали, че не съм против разводите поради каквито и да били причини.
    Аз те разбрах и ти казах, че уважавам такъв начин на мислене, харесва ми наистина. Подразни ме единствено изказването ти как съм щяла да разсъждавам другояче ако съм била израснала в неразведено семейство. След 20 години може и аз да смятам така, но малко ме съмнява, защото не съм в тийн годините, че да имам все още онези идеалистични представи.

anonymous708973
    Guest
    не съм сигурен , аз не говоря наизуст като теб първо опознавам някой след това го характеризирам

вземай пример от мен , бъди вежлива и състрадателна като мен
    Da be da. Za towa li purwo harakterizira men i posle trugna da si pishesh i si promeni mnenieto? A violenza da ne bi da q poznawash weche che q harakterizirash?
    I 'gushest' ne e "abrewiatura".
    Izobshto...razprawqi mi posle che nqmalo znachenie kwi pomii izliwash i kolko si bil razlichen wsashtnost i unikalen i razlichen ot wrustnicite si.

Btw, temata pridobi interesen razwoi s mnenieto na petq. Dobri tochki ima w nego.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-14-2013 на 18:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си