- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
Напоследък съм се нагледала на изневеряващи хора. Двойки с дълги връзки, които уж се обичат и т.н. , но в определен етап поне единия от двамата е кръшкал и в много от случаите другия изобщо си няма понятие. С риск да засегна някого, но наблюденията ми се свеждат до там, че мъжете са по-склонни на изневяра от жените. Приемат един флирт, една целувка, дори и единия секс сякаш на шега , без това по някакъв начин да им пречи на останалата част от живота, на чувствата, на връзката...
Един от най-добрите ми примери за това е бившия ми шеф. Човека има две деца, с жена си е от горе долу 20 години, отговорен, добър, услужлив човек. Изглеждаше ми като "идеалния съпруг" на пръв поглед, до момента когато разбрах, че само във фирмата е спал с 3-4 жени. Първоначално дори не ми се вярваше, докато той сам не го потвърди. Жена му, естествено не знае за тях, тъй като работата му изисква чести оставания след работно време и женицата няма как да знае кога работи и кога... работи.
Това е само един от многото такива случаи, които виждам и просто се чудя... дали това идва от някакъв пропуск, нещо в липсата на комуникация при партньорите, проблеми във връзката или просто лош секс, или просто хората сме си животни, които рано или късно правят секс с други?
Вярвате ли във вечната и всъщност по-важното - вярната любов?
На какво смятате, че се дължат изневерите? Изключвам случаите когато става дума за... курвосване, с извинение. Става дума за сериозните връзки, за брака, за хората, които твърдят, че се обичат и не могат един без друг, но всъщност си изневеряват.
Цинично ли е, че смятам, че на определен етап от връзката между двама души, било то през първите години, било след 20 години заедно или след 50, изневярата неизбежно се случва?
Последно редактирано от Azoria : 12-12-2013 на 10:05
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: