- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
отдъхнах си , не ми се мислеше при евентуална среща с теб с какви очи щях да те гледам , много съм бъзливнадявам се само да не си някоя муаи таи шампионка
съфорумците мен пък не са ме виждали и не могат да потвърдят нищо за мен , но аз гарантирам бъзлив съм многои също тук съм много отворен но на живо съм уплашен
![]()
Violenza, koi e imal taka neweroqtniq kusmet i wissheto ti blagowolenie da se sreshtne s teb? ; (
Not feeling special anymore!
от тая вечер почвам да залитам от време на време встрани
то омръзва да си с един и същи човек
хмм...събота вечер е
кво си губя времето тук
Хахах, Пантерке, забравих теб бе.Нали съм ти казвала, че веднъж те мернах на главната.
виоленца що така се уплаши от пантератаимаш смелост да ми скокваш на мен ама не и на нея
тя пантерата е страхлива като теб между другото , само се прави на отворена![]()
Да съм се уплашила ли? Защо?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
добре, и така да е
тя каза от време на време
уат да фак
чак пък толкова широкоскроени ли сте?
^^Явно въобще не си усетил тънката й ирония, която въобще не е била с цел обида, 'щото се знаем с нея.
Ти сега се вкопчвай в най-малкото пък. От време на време може и да значи през 5 години...
Хем не искате да ви насаждаме мнението си, което ние просто споделяме, хем се опитвате да насадите вашето.
Не знам защо някои хора възприемате хората като нещо различно и едва ли не по-висше от животни. Естествено, че сме си животни и че животинското в нас има огромна власт над нас.
Проблемът е именно, че вечна любов няма. Страстната любов между двама души, която е и моногамна, продължава няколко години. След това просто се изпарява, така сме устроени. Само че след като се е изпарила, тези двама души имат деца, общо жилище и някакъв социален статус като двойка. Тоест са обвързани един с друг и не могат просто да се зарежат. Но любовта я няма, а имаме нужда от нея. Ко прайм? Въртим афери.
Това е импулсът при повечето хора, а дали е етично, е съвсем отделен въпрос.
Хаххах, хайде вземи пореви пак с някое ЛС, моля ти се.![]()
Ot kakuw zor wruzkata shte e izcherpana, ako e izpital fizichesko wlechenie kum druga? Ili az kum drug? Tiq dni shte se razpisha i shte obqsnq kakwo imam predwid az pod izcherpana wruzka.
Shades, na wsqko gurne merudiq mai? Violenza me razbra idealno. I mnogo interesno kak tuk obqsnqwash kolko sum bila strahliwa, ama inache goworish kak sum bila agresiwna i skandaldjiika. Nqkak sramejliwostta mi ne mi poprechi da ti kaja i po telefona, che pishesh pomii...pone po moite spomeni. Mnogo jalko za muj da se suche i wie kato zmiq, za da se izmukne. Nr wijdam az tuk ot twoqta proslowuta uwerenost.
Първото ще го оставя без коментар, за второто ще кажа, че звучи като просто и универсално решение... когато си на 15 или 20 или дори 25 и просто си имаш гадженце и просто можеш да скъсаш с него.
Ако положението е както примера в заглавието: женени сте от много години, имате деца, изградили сте заедно дом, семействата ви са се слели и разчитат едно на друго, обществото е свикнало да те вижда като сериозен бизнесмен със сериозно семейство, тогава не е толкова просто. Можеш да си представиш какви последствия може да има един развод.
Не го казвам за да го оправдая, казвам го за да го обясня. Както казах, етиката е съвсем друга тема.
Простиш ли една изневяра, готви се и за втора.
Много малко хора изневеряват само по веднъж, не казвам, че няма, но не са голям процент от изневерилите. Изневериш ли един път, ще изневериш и следващ.
PainMonopoly мислим доста идентично... досега и аз се опитвах същото да обясня![]()
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 12-14-2013 на 19:26
знам че вътрешно те яде да разбереш кое е истината от двете , при мен не е лесно никога знам че е кофти усещането
не се сещам кога ми каза че пиша помии , по скоро се умилкваше , а другото нещо на няколко въпроса си глътна езика ама както и да е
от кое да се измъквам точноаз не виждам да съм попаднал в някаква лоша ситуация че да се измъквам
даже не ме интересува какво искаш да кажеш така че не обяснявай
много жалко за момиче да се крие само в нета а в реалността да се умилква![]()