Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
Простиш ли една изневяра, готви се и за втора.
Много малко хора изневеряват само по веднъж, не казвам, че няма, но не са голям процент от изневерилите. Изневериш ли един път, ще изневериш и следващ.
браво, браво
продължаваш да ме изумяваш
каква връзка е това тогава..(това не е въпрос)
какво самоуважение ще ти е останало...(това също не е въпрос)

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
...
ти как би постъпил, ако разбереш, че жена ти, с която си живял много години, ти е изневерила?
не мислите ли, че това със скриването и появяване в последствие на истината, не отнема свободното право на избор на другия, дали да продължи с този човек или не
имам предвид, че примерно мъжът ми изневерява с друга и аз разбирам за това едва след 5 години
аз се познавам какъв човек съм и знам, че ще го зачеркна от живота ми не основно, защото ми е изневерил, ами и защото го е криел толкова време от мен
изгубила съм цели 5 години с този човек, а може би съм могла да бъда щастлива някъде другаде и с някой друг
когато си обвързан с някой, ти се съобразяваш с доста неща и правиш доста компромиси, отказваш се от нещо, за да угодиш на другия иии..накрая разбираш, че той те е мамил
от тук стигам до извода, че е възможно да се прости изневяра, но тя трябва да се признае веднага, но когато си бил лъган години...- не
от тук пък стигам до другия извод, че това, което казвахте със скриването на истината, че ви било по-добре да не знаете са булшитс, защото в крайна сметка може би някъде другаде те е чакал човек, който не би те излъгал и не би ти изневерил, но но си бил в заблуда цели 5 години и си се отдавал на нещо, което няма никаква стойност, защото това не е благородна лъжа...

отивам да изневерявам