- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
една връзка за да просъществува не трябва да има очаквания , аз тва съм научилИскаш такова със сериозен и задълбочен поглед върху живота, който поне има допирни точки с твоето отношение към живота... искаш да гони цели, да е амбициозна, започва да ти прави впечатление как се държи към малки деца, към "женската работа", замисляш се дори несъзнателно дали тая жена е подходящ спътник в живота ти някой ден, етц.
Такава промяна имах предвид, а не "Мило, не ме кефи да ходиш за риба всеки уикенд с момчетата, щото няма кой да ми помогне да напазарувам." и отговор от мъжка страна "Добре мило, няма да ходя вече."
Не ме разбра, както и си знаех, ама аз пак се опитвам да обясня. Наивничка съм такава, надценявам хората често.така няма задушаване и скандали
изобщо не ги знаеш нещата , трябва да четеш повече от постовете ми. подсъзнателно мъжът търси плодовитост което се изразява чрез физически белези като гърди крака и т.н , това е важно за да излезе здраво поколениетожената търси обратното , психика физическа сила непоколебимост самочувствие , пак заради поколението и за да има кой да я пази , тва го има от хиляди години
това са белезите на подсъзнателно ниво. ако говорим за съзнателно ниво , не ми пука изобщо
![]()
аз не си търся в момента спътник в живота в ранните ми 20 години за да търся перфектносткоято не съществува баи да уей
освен теб разбира се , ти си пример за идеализъм
![]()