- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
Като цяло имам ясно мнение по въпроса, но искам да ви почета още малко, че сте ми интересни..
Може би защото съм лапе и съм влюбен, а може и не, но като цяло за мен е въпрос на принципи..
Монотонното и Еднообразието убива връзки наистина, но винаги има начин...
Изневерявали са ми, няколко пъти... и като знам какво причинява това, никога не бих го направил, не бих принизил себе си до там, че да изневеря, за мен това е най-долното и гнусно нещо и не бих го направил.. Да не говорим, че съм поел отговорност към партньорката ми и тя ми има уважението, адски огромна форма на неуважение е една тъпа изневяра, а също така би ми било неприятно тя да ми изневери.. Просто уважавам себе си и нея и връзката ни..
На мнение съм, че вместо да изразходваш енергия за изневяра, можеш същата тази енергия да я насочиш към половинката си и да измислите нещо, НЕ МОНОТОННО И СКУЧНО. Винаги има начин, но като, че ли е по-лесно да изневериш и да се оправдаеш с това, че просто искаш няк'во разнообразие, но същите тези, които изневеряват в повечето пъти не могат да простят изневяра, което е супер егоистично...
Супер против изневярата съм, под каквато и форма да е.. Винаги има изход от ситуацията, но нали знаете.
Който иска, намира начин... Който не иска, намира оправдание..
ПС; Изневяра не се забравя и не се прощава, никога.. просто хората се нагаждаме спрямо ситуацията, но не си мислите, че ако изневерите ще ви бъде простено, или пък, че можете да простите, никога никога никога..няма да стане нито едно от двете.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.