- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
Започвам с това, че съм прочела само 2-3 мнения по темата, съжалявам ако повторя нечие.
Не мога да разбера защо си мислите, че мъжете изневеряват по-често от жените.
Аз лично се сещам за около десетина-петнайсет примера за жени /да, говоря за жени, не за лапетата на моята възраст-в това число и аз/, които приемат не само изброеното на шега, ами дори и самата връзка, макар че са с половинката си от по поне 10 години. От друга страна пък примерите ми за такива мъже са по-малко...Не значително, но все пак по-малко.
Изневярата е много много относително нещо. Или по-точно причината за нея. Дори и всичко в една връзка да е по мед и масло, изневярата пак може да е на лице от едната страна, а понякога дори и от двете.
Неизбежна изневяра? Не мисля. Мисъл за такава-може би, но неосъществена. Честно казано според мен малко са хората, които биха поставили връзката си на кантар заради един нагон, било то физически, душевен или от психологическа гледна точка.
Определено е от липса на комуникация при партньорите. Независимо каква е главната причина, при добра комуникация всичко се изяснява и няма нужда да се прибягва до толкова крайни /защото за мен изневярата е много крайна/ 'решения'.
Това за животните-давам ти пример с вълците. Те прекарват целия си живот с един партньор. Те не са ли животни тогава?
Завършвам поста си с това, че смятам изневярата за крайно глупаво нещо.
"Hey, I wanna talk with you about our relationship. I think there is a problem with it? (...) What do you think about it?"