- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
Точно.
Идеята на темата е хубава, но не е осъществена. Няма реално желание да се отговори на въпроса "Защо хората изневеряват", като се бута някакъв морал, че е грешно, неправилно, егоистично, те НИКОГА не биха го направили, защото енергията трябва да се вложи в подобряване на връзката.
Половината не са живели с приятелите си и не са видели как битовите проблеми могат наистина да ти унищожат желанието към комуникация с даден човек, пък камоли физически контакт от какъвто и да е сорт.
Трудно е да проумеят как трети човек ще ти върне тръпката, как ще те накара да забравиш, че си прекарваш съботата и неделята в чистене на квартирата, защото приятелят ти смята, че бардакът е съвсем приемливо състояние, че чат-пат тайничко завиждаш на други двойки, които са една идея по-романтични и правят нови неща заедно.
И не, не съм го преживяла. Но когато обсъждам дадена тема, се старая наистина да я погледна от всички страни, а не от самото начало да съм заела позиция и под предлог, че искам да видя чуждото мнение, да чета морал.
Азория, прочетох ти го. И пак съм на същотом мнение.
Нима, ако разчиташ на това някой друг да те направи щастлива, това по някакъв начин помага на връзката ти? Явно ти не виждаш нещата от моята страна щом не ме разбираш какво искам да кажа. Това за морала пък изобщо не знам как ти хрумна. Нито ти чета морал, нито съм пуснала темата специално, за да оборвам някого. Изказвам си мнение, харесвам и не харесвам неща, които чета, дискутирам. Много би ми било лесно да заклеймя всички, които не са съгласни с мен и да дръпна една реч за това как не трябва да се изневерява, но да виждаш да го правя? Не това искам , а именно да видя как го разбират хората и къде моите разбирания и тези на хората, склонни на това, което описах в началото се разминават.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Аз не съм склонна да изневерявам(поне за момента), но това не ми пречи да не съдя хората, които са склонни да го правят. Разбирам и двете гледни точки и не смятам, че това, че за мен едната е неприемлива я прави напълно грешна. И вие трябва да разбирате повече от една гледна точка, за да бъдете обективни.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 12-13-2013 на 09:25