Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
PinkPan7her Не знам защо накланяш към теорията, че трябва хората да търпят всякакъв вид поведение в името на запазването на връзката. Да, понякога просто слагаш край когато не върви.
Ти в самото начало си дала като примери дългогодишни семейства. Не знам как от семейства, започнахте да говорите за връзки. Съвсем различно нещо е, много е лесно да прекратиш връзка, но семейството не трябва да се изоставя толкова лесно.

Виждам гледните ви точки, разбирам ги, не си мислете обратното, просто те не важат за мен, а в крайна сметка си стърся своята истина, нали?
Не можеш да търсиш своята истина, защото тя си е "твоя". Ти си я носиш в себе си и вярваш в нея. Другите гледни точки не важат за теб, както и твоята не важи за други хора. Нормално.

+ че не виждам защо това, че съм автора на темата ме лишава от правото на гледна точка и заемането на позиция...?
Всеки си има гледна точка, но няма смисъл от заемането на позиции тук, защото както сама потвърди, всеки си има неговата истина. Диалогът е прекалено безсмислен всъщност...