.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 336

Hybrid View

Голям фен Аватара на shades
    бъркаш ги нещата , аз мога да обичам само едно момиче , не мога да обичам всички , едната специална ще получи пълната ми любов и подкрепа , с другите ще е нещо като тренировка спортуване един вид няма чувства няма проблеми

21век е

Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    бъркаш ги нещата , аз мога да обичам само едно момиче , не мога да обичам всички , едната специална ще получи пълната ми любов и подкрепа , с другите ще е нещо като тренировка спортуване един вид няма чувства няма проблеми

21век е

Да но когато има някой на когато държиш някак стаав ужасон жестоко да му изневеряваш за еднаат тренировка .

Нищо че сме 21 век.

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението

21век е
    аз само искам да попитам как ще гледаш в очите "специалната" след подобна "тренировка"?

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    аз само искам да попитам как ще гледаш в очите "специалната" след подобна "тренировка"?
    нормално тъй като в един момент ще и писна и няма да и пука за мен мисля че правиш от мухата слон , не е толкова фрапиращо това за което говорим

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    А аз искам да попитам спортиста как ще се чувства ако се захване със спортистка? Дали ще е толкова либерален ако специалната му изневерява за спорта
    не ми се е случвало , дори ако се случи , то ще е единствено за отмъщение и аз най много да се изсмея

другото аз мога да отнасям тайните си в гроба тъй че няма да си призная никога , затова се иска невероятна психика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си