.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 336

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    това ме уби о.О
    какво подценяване, унижение, подигравка със собственото достойнство
    после ревеме що не ни уважават мъжете...
    майкоо милаа
    Подигравка и унижение би било, само ако аз го приемам така. Не знам, вие толкова ли сте способни да разбиете хипотетичното си семейство, щото единия кривнал? Ще оставиш детето си да израсте без баща, щото той не ти е верен до гроб? Това за мен е егоизъм. Но пак подчертавам, че зависи от отнишението на мъжа - ако си плете кошницата както трябва - никой не би трябвало да знае какво прави.

anonymous708973
    Guest
    Вярвай си, че си обичал тогава.
    Когато наистина обичаш едно момиче, ще ти призлява от мисълта някой друг да я докосва.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ще оставиш детето си да израсте без баща, щото той не ти е верен до гроб?
    E, тоя баща да няма да го блъска влак? Ще е в същия град, на най-много половин час път. Биг дийл. Бащите на много деца с неразведени родители са често доста по-далеч от половин час. Нищо не пречи да го взима от училище, да се виждат вечер, да ходи да вечеря там, стига бащата да иска. И в една къща да са, пак ще се виждат толкова често.
    А хич не е егоизъм въпросният ти мъж да знае, че "ааа, тя никога няма да се разведе с мен заради детето, затова дай да си вея байряка". Глупаво е за мен.

Относно прощаването съм по-скоро на твоето мнение, но това с израстването без баща беше силно преувеличено.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Подигравка и унижение би било, само ако аз го приемам така. Не знам, вие толкова ли сте способни да разбиете хипотетичното си семейство, щото единия кривнал? Ще оставиш детето си да израсте без баща, щото той не ти е верен до гроб? Това за мен е егоизъм. Но пак подчертавам, че зависи от отнишението на мъжа - ако си плете кошницата както трябва - никой не би трябвало да знае какво прави.

щото бащата ще е умрял ли?
    аз съм дете на разведени родители, живея с баща ми и сякаш ме си чужди
    почити не се засичаме, а майка ми, която е на хиляди ми е най-близкият човек (разстоянието не е определящо, лол)
    това, което говорите е толкова жалко, толкова много...
    вие сте тези, които пробутвате остарелите патриархални ценности - нема да си разбиваме семейството, мъже е, простено му е...
    ОМГ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си