.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 336

Hybrid View

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ПейнМонополи, ъмм, говорех в множествено число
    към те конкретно беше един единствен въпрос, на който не отговори
    интересна ми е и мъжката гледна точка
    Предположих, но видях и този въпрос като опит да ме въвлечеш в дискусия на етиката. А аз не искам да се впускам в такава, защото темата не е формулирана така (не се и съмнявам, че отдавна сте я сменили и разводнили, не съм чел).

Мога да ти кажа какво мисля сега: ако жена ми ми изневери, ѝ бия шута. Не защото се е чукала с друг, а защото ме е лъгала системно. Няма такова нещо като да лъжеш случайно, без да искаш, ако си склонен да лъжеш, ще излъжеш, а излъжеш ли, ще го направиш пак. Как да имам доверие на такъв човек? А каква връзка ще градя без доверие? Освен това имам лични предпочитания към хора, на които на 100% може да се разчита и никога не правят лекомислени и импулсивни неща и винаги мислят за последствията.

Но както казах, не винаги е толкова просто. Не мога да знам как ще реагирам точно и какво ще направя ако ми се случи (защото досега не са ми изневерявали). Като съм наблюдавал други изневери, винаги е било сложна ситуация, където не може директно да се даде рецепта. Всеки може да каже нещо крайно "ооо ма той ако ми изневери, няма да ме види повече", но колкото повече опит трупа човек, толкова повече осъзнава, че никога не е толкова просто и сега знам че ако ми се случи ще трябва да взема доста премерено решение.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, в това просто няма логика. Не би ли следвало да търсиш нещото, което ти липсва? Или просто ти липсва и се примиряваш? Ама ако се примиряваш, няма да търсиш трети човек... ох, няма логика просто.
    Примерно... ако приятелят ти не отбелязва как изглеждаш, независимо дали си се гримирала 2 часа и си си сложила нова рокля или се мъкнеш в стара тениска и мазна коса три дни, ако не ти прави женския гъдел, ако само му ходиш след гъза да му прибираш нещата и т.н., та, ако изневериш, би следвало да е защото си търсила точно това. Тоест, логично е да залитнеш по някой, който ти е направил въпросния гъдел.
    Понякога е така, понякога не, примерно връзката ви продължава х години, свикнали сте един с друг и ви е обзела някаква рутина. Той има нужда от разнообразие и всяко момиче може да му го осигури, просто защото не е теб.
    Това става въпрос за връзките с някъкъв проблем, поне аз така си обяснявам нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си