лооол, каква силна духовна връзка само :О
какво високо ниво, което се надявам никога да не достигна...
истинската връзка не е изобщо това, което описваш, но окей, животът си е твой, изневерявайте си системно и си казвайте колко се обичате
и напротив, не държа някой да ми бъде...'кученце', именно за това ще му бия шута, за да се чука с която си иска без угризения
изградихте една много извратена представа за една връзка и много се съмнявам, че изобщо си вярвате...имам чувството, че ги давате тези доводи ей тъй за спорта
Първоначално написано от PainMonopoly
...
написа г/д същите неща, които и аз, но с други думи :Д
защо ще си призная, ако изневеря?
до такова признание съм сигурна, че никога няма да стигна, защото преди да съм си разтворила краката за някой друг, ще съм си изяснила отношенията с човека, с когото съм
например в предишната ми връзка нещата не вървяха заради ревността му, а и аз не го обичах така, както трябва
сега осъзнавам, че съм била с него само, за да превъзмогна предишният ми приятел, който замина да учи извън БГ
казах си му, че няма смисъл да продължаваме и сигурно някои се сещат за темата, която бях пуснала - дали е редно да бъдем само приятели с привилегии
не бих спала с друг, когато съм обвързана, защото това е първично и животинско, а ние хората можем да мислим и да се владеем, нали?
чукайте се с когото си искате, но го правете когато сте необвързани, защото по този начин си играете много долно с достойнството на другия