.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 336

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    ще си призная последните 4 страници не ги прочетох тъй като в тях има много булшит

мернах само някакъв ред който казваше защо да изневерявате , ами защо , освен от спортна гледна точка има и друга която забраих да спомена

ако връзката ви вече е скучна и еднотипна , може да пробвате с други партньори , да научите нови похвати , и също малко разнообразяване на обстановката , после пак ще си бъдете заедно и ще сте заредени с енергия и нови идеи

на всеки му писва да праи едно и също това е неизбежно , човешка природа е

искам да видя кой носи едни и същи дрехи всеки ден значи ето виоленца си носи дънките от 8ми клас и ги пере веднъж на седмица , пантерата яде всеки ден торта , примерно ивайла пък гледа ски по цял ден и не и омръзва ко знаите вие
    туй живот ли е да праиш една и съща рутина , затова на много хора им дотежава живота понеже стават по едно и също време за работа всеки божи ден нямат плуващо работно време като мен и затова риска от самоубийство при тях е голям , при мен е нула ама тва е друга тема вече
    got the point
    Слаб аргумент.
    Съществото до теб е одушевен предмет, ЧОВЕК. Само с това сравнението с дънките и тортите категорично заминава на боклука.
    След като е човек, на него можеш да му кажеш, ако нещо не ти харесва или искаш да се промени. Съответно той може да направи същото. Това е човек, който се променя и израства заедно с теб, не просто дънки, които хвърляш, защото си ги скъсал или си надебелял, не просто любимата ти торта, която все пак редуваш с друга, щото ти е по-вкусно. Тортите и дънките винаги са едни и същи, хората не са. В това се крие сложността на връзките всъщност - ако хората се събираха и никога не се променяха от тоя момент нататък, нещата щяха да са прости и идеални. Само че хората се променят и често се разделят именно заради факта, че промяната е в различна посока.

Убедена съм, че няма да го разбереш, ама да кажа.

Едит: Аз разбрах какво има предвид Виоленца, при това без да задълбавам особено.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-15-2013 на 08:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си