Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
може и да има такива връзки
аз не казвам, че не съществуват (аз лично не съм срещала), но моля те, не казвай, че това са здрави и нормални връзки
Много ограничено мислиш. Отказваш да приемеш гледните точки на околните; вярваш, че единствено твоите са правилни. В една връзка би се оказала напуснатата, защото половинката ти ще те е надраснала отдавна. Е, освен ако тя не е shades.

Виоленца е права - много избирателно мислиш. Една теория приемаш в един случай, ако на теб ти пасне. Същата теория отхвърляш в друг, защото не съвпада с това, което ти мислиш. А ти отказваш да мислиш. Или поне, мислиш ужасно праволинейно. Вървиш по асфалтиран път, вместо да избереш горка пътека, от която би научила много повече.

Не казвам нищо лошо. Прекалено категорична си в изказванията си, ама и Пантерата понякога е. Не е нещо, което не може да се промени. Най-важният фактор за тази промяна обаче е желанието. И тя няма начин да се осъществи, ако то липсва. А при теб липсва.

Ениуейс, не ми се тъпче по темата. Лейди-то е права - едно и също се обяснява на хора, които отказват да приемат, че има други цветове освен черния и белия. Фейк ит, обаче, се изказа с много хубави изречения.