.
Затворена тема
Страница 13 от 14 ПървиПърви ... 391011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 336
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    знания, усъвършенстване?
    леле, какви ли не бисери могат да се срещнат

това си е лично моята нагласа и това, че ти не я приемаш, не я прави по-малко правилна от твоята, окей?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не, не е окей. Отново подхождаш избирателно.

Аз трябва обезателно да приема твоята нагласа, но ти веднага отхвърляш моята. Защо?

ма аз не те и карам
    вие сте тези, които ме заклеймихте, щото не се съгласявам с вас (или по-точно мухата я пуска една, и другите почват да следват тая теза)

мисля да се 'усъвършенствам' и да изневерявам от време на време

усъвършенстване чрез съгласяване и приемане на абсурди, cool

имам чувството, че не четете какво пишете, ОМГ

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Всъщност, понякога именно прекомерната комуникация (нещо, към което ние жените сме много склонни) се оказва огромен проблем за връзката.
    Да, когато става въпрос за крайност (от сорта на задушаване) си е проблем...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    FAKE IT, страхотно го описа! Не го знаех това за четирите елемента, честно казано, поне не така формулирано, но съм напълно съгласна.
    Мерси, да не казвам голяма дума, но ако ми остане време ще напиша една тема по въпроса, където да ги обясня по-подробно, защото нещата са много обемни.

Цитирай Първоначално написано от tireheb
    доналд тръмп брачен консултант
    Ти да видиш о.О

Между другото, във всяка свястна тема ли се джафкате толкова? От тия 13 страници поне 8 са пълни с офтопик, заяждане, хранене и хейт

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    Да, когато става въпрос за крайност (от сорта на задушаване) си е проблем...
    Освен това имах предвид и преувеличаването на проблемите, обсъждайки ги именно когато са най-закипели. Не винаги да си излееш мъката, така, както я чувстваш на момента, е най-удачната тактика.

Аз ще те чета с кеф, надявам се да ти остане време да пишеш. Не мога да повярвам, че има нов качествен потребител. И на стола ще се радвам да те видя.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    (Nod)

Stiga si se maznila be, ne te li e sram weche!
    :d

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ^К'во искаш, МА, ПантерО?!

Ние с теб явно вече така трябва да си общуваме, че скоро ще ни обвинят в лесбийска обич.

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, ochewidno pri teb suzrqwaneto shte doide baq po-kusno.

Kwo obqsnqwam na chowek, deto ne go walnuwa suznatelnoto. Ama inache "az suk mnogo razlichen, tw powecheto samo iskat da te naebat, izobshto ne te slushat kwo wsashtnost kazwash, az sum razlichen" :d
    Преди време казаха че имам шизофрения и аз го потвърдих ама никой тогава не ми повярва Муахахах

Аз викам да хвърлиш ези тура и да опиташ да познаеш кое от двете е

Сега сериозно моето не е ебане , то е любов ласки целувки навсякъде ей такива работи не бързам изобщо да приключвам

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Освен това имах предвид и преувеличаването на проблемите, обсъждайки ги именно когато са най-закипели. Не винаги да си излееш мъката, така, както я чувстваш на момента, е най-удачната тактика.
    Да, но това си е природа и трудно се върви срещу нея, жените сте склонни често да преувеличавате, защото просто така сте устроени и така ви е заложено, да сте подвластни на емоциите си, докато на нас, като мъже ни е заложено да приемаме и представяме нещата буквално, така както са и да сме подвластни на логиката си. Най-удачното в случая е мъжа да е наясно с това и да не приема думите на жената, подвластна на емоциите си напълно буквално, но в повечето случаи се случва обратното, от което той се пали и настава кулминацията с летящи тенджери, маси, ножове, блъскане на врати и сълзи. И мерси пак за приятните отзиви

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Между другото, във всяка свястна тема ли се джафкате толкова? От тия 13 страници поне 8 са пълни с офтопик, заяждане, хранене и хейт
    Да. Щото видиш ли, напишем N-брой страници разсъждения, стигнем до някъде и се появи някой, който е решил, че нема нужда да чете кво сме говорили, а може направо да ни нападне на базата на едно извадено последно изречение. История стара като... е, като форума
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ма аз не те и карам
    вие сте тези, които ме заклеймихте, щото не се съгласявам с вас (или по-точно мухата я пуска една, и другите почват да следват тая теза)

мисля да се 'усъвършенствам' и да изневерявам от време на време

усъвършенстване чрез съгласяване и приемане на абсурди, cool

имам чувството, че не четете какво пишете, ОМГ
    Оф бе, жена. Толкова ли не ти стана ясно, че всички са ОК с твоите разбирания и на никой не му пречат, въпреки че е с други разбирания. Ти обаче, всячески се опитваш да оплюеш чуждото мислене и дори тук отново го правиш. "Приемане на абсурди" - да, ама абсурди ЗА ТЕБ и други с твоето мислене. Никъде не виждам някой да се опитва да си налага своето, обаче ти се палиш, сякаш хората те карат насила да мислиш като тях.
    DisappointedDreamer имаше предвид да се усъвършенстваш като започнеш да приемаш чуждата гледна точка, защото независимо дали ти я разбираш или не, тя съществува.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Да. Щото видиш ли, напишем N-брой страници разсъждения, стигнем до някъде и се появи някой, който е решил, че нема нужда да чете кво сме говорили, а може направо да ни нападне на базата на едно извадено последно изречение. История стара като... е, като форума
    Стигнете донякъде и се появя аз да ви упътя в правилната посока искаш да кажеш нали

Аз не нападам пръв , аз обяснявам на тези които не схващат

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Оф бе, жена. Толкова ли не ти стана ясно, че всички са ОК с твоите разбирания и на никой не му пречат, въпреки че е с други разбирания. Ти обаче, всячески се опитваш да оплюеш чуждото мислене и дори тук отново го правиш. "Приемане на абсурди" - да, ама абсурди ЗА ТЕБ и други с твоето мислене. Никъде не виждам някой да се опитва да си налага своето, обаче ти се палиш, сякаш хората те карат насила да мислиш като тях.
    DisappointedDreamer имаше предвид да се усъвършенстваш като започнеш да приемаш чуждата гледна точка, защото независимо дали ти я разбираш или не, тя съществува.
    да бе жена, разбирам
    и темата си вървеше много добре и се спазваше добрият тон, докато на кака ти Вили не й прищракна нещо в акълчето и не реши да заеме офанзивна стратегия, а другите форумни чикигърлки клъвнаха на въдицата й
    все още не разбирам какво стана
    oh God

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Да, но това си е природа и трудно се върви срещу нея

Най-удачното в случая е мъжа да е наясно с това и да не приема думите на жената, подвластна на емоциите си
    Върви се, върви се.
    Аз лично, за жалост, го научих по трудния начин, но пък за сметка на това с помощта на много добър учител. Сега вече смея да твърдя, че улегнах достатъчно, за да съумявам да действам по 'мъжкия' начин.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    на кака ти

другите форумни чикигърлки клъвнаха на въдицата й

Мега фен Аватара на 102
    Мозъците ви се обадиха.. изневерили са ви и ви изоставят.. няма смисъл да формулирате изречения при отсъствието на мозък.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    ХАХАХАХАХАХАХА :Д
    Нещо такова си мислех да постна!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Тоя форум съвсем затъва в блатна вода - някви си пишат на латиница и въобще не ги ебе, отдолу пишат модератори и се правят, че не ги виждат...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    пантерооо пиши на булгаристански

кака ви Вили пак в епицентъра на събитията

my job here is done

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Тоя форум съвсем затъва в блатна вода - някви си пишат на латиница и въобще не ги ебе, отдолу пишат модератори и се правят, че не ги виждат...
    Само едно не мога да разбера и искам да ми обясниш , защо модераторите за всяко нещо да са виновни Значи те са длъжни да четат всяка тъпа тема и всеки малумен коментар който се пише тъй ли те щото си нямат друга работа ами и трябва да станат като в детската градина забавачки

като ти пречи какво има в темата не влизай , толкова ли си ушмулен ти знаеш ли какво правиш като видиш едно лайно на пътя , стъпваш в него умишлено , хубаво го омазваш и после викаш уууууу къде са чистачките , как може кучетата ви да серат на улицата и т.н.
    аз като видя лайно на пътя , просто ще го заобиколя и няма да се ядосвам . просто излез, не чети и млъкни

Град
    Аахен
    Наясно съм, че модераторите не са нито постоянно във форума, нито във всяка тема. Но:
    1. ако не си забелязал има система за докладване, която по принцип трябва да улеснява работата им - не им се налага да са навсякъде
    2. след като вече са в дадена тема, би следвало да не си затварят очите за системни и нагли нарушения на правилата.

Дали ще изляза или не, решавам аз. След като вече съм тук, ще направя каквото зависи от мен, нещото което най-много ме дразни в този форум, да не се случва. Ако видя пост с расизъм ще си го прехвърля от единия крачол в другия. Латиница обаче не мога да търпя. Не те кефи, че съм така - твой проблем. Правилата са на моя страна.

anonymous708973
    Guest
    Добре че затъва заради моите 5 поста от 15 000 на латиница.

Наясно съм, че модераторите не са нито постоянно във форума, нито във всяка тема. Но:
    1. ако не си забелязал има система за докладване, която по принцип трябва да улеснява работата им - не им се налага да са навсякъде
    2. след като вече са в дадена тема, би следвало да не си затварят очите за системни и нагли нарушения на правилата.

Дали ще изляза или не, решавам аз. След като вече съм тук, ще направя каквото зависи от мен, нещото което най-много ме дразни в този форум, да не се случва. Ако видя пост с расизъм ще си го прехвърля от единия крачол в другия. Латиница обаче не мога да търпя. Не те кефи, че съм така - твой проблем. Правилата са на моя страна.
    Знам я системата за докладване и никога не я използвам понеже не съм путяк , има си и други начини Когато някой ме настъпи му го връщам , не се оплаквам на мама както ти правиш

Значи ти си дошъл тук да съгледяваш , ти какъв си , адвокат на форума ли На теб ако не ти харесва , на нас всички останали може да ни е забавно , ти за какъв се считаш че ще ръководиш нещата , темата дори не е твоя Такива като теб които се правят на много състрадателни и много помагащи го отнасят първи , това сигурно го знаеш Ей на такива многознайковци които се месят в чуждите отношения много обичам да си го изкарвам Спри дотук докато все още съм в приятелско настроение , вярвай това е добрата ми страна

Град
    Аахен
    Ама разбира се, който използва системата на докладване е доносник.

Ако ще съм доносник относно писане на ретардската шльокавица, да, доносник съм, мерси. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си