- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
знания, усъвършенстване?
леле, какви ли не бисери могат да се срещнат![]()
това си е лично моята нагласа и това, че ти не я приемаш, не я прави по-малко правилна от твоята, окей?
Не, не е окей. Отново подхождаш избирателно.
Аз трябва обезателно да приема твоята нагласа, но ти веднага отхвърляш моята. Защо?
ма аз не те и карам
вие сте тези, които ме заклеймихте, щото не се съгласявам с вас (или по-точно мухата я пуска една, и другите почват да следват тая теза)
мисля да се 'усъвършенствам' и да изневерявам от време на време
усъвършенстване чрез съгласяване и приемане на абсурди, cool
имам чувството, че не четете какво пишете, ОМГ
Да, когато става въпрос за крайност (от сорта на задушаване) си е проблем...Първоначално написано от Violenza
Мерси, да не казвам голяма дума, но ако ми остане време ще напиша една тема по въпроса, където да ги обясня по-подробно, защото нещата са много обемни.Първоначално написано от PinkPan7her
Ти да видиш о.ОПървоначално написано от tireheb
Между другото, във всяка свястна тема ли се джафкате толкова? От тия 13 страници поне 8 са пълни с офтопик, заяждане, хранене и хейт![]()
Освен това имах предвид и преувеличаването на проблемите, обсъждайки ги именно когато са най-закипели. Не винаги да си излееш мъката, така, както я чувстваш на момента, е най-удачната тактика.
Аз ще те чета с кеф, надявам се да ти остане време да пишеш.Не мога да повярвам, че има нов качествен потребител. И на стола ще се радвам да те видя.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
(Nod)
Stiga si se maznila be, ne te li e sram weche!
:d
^К'во искаш, МА, ПантерО?!
Ние с теб явно вече така трябва да си общуваме, че скоро ще ни обвинят в лесбийска обич.![]()
Сега сериозномоето не е ебане , то е любов
ласки целувки навсякъде ей такива работи
не бързам изобщо да приключвам
![]()
Да, но това си е природа и трудно се върви срещу нея, жените сте склонни често да преувеличавате, защото просто така сте устроени и така ви е заложено, да сте подвластни на емоциите си, докато на нас, като мъже ни е заложено да приемаме и представяме нещата буквално, така както са и да сме подвластни на логиката си. Най-удачното в случая е мъжа да е наясно с това и да не приема думите на жената, подвластна на емоциите си напълно буквално, но в повечето случаи се случва обратното, от което той се пали и настава кулминацията с летящи тенджери, маси, ножове, блъскане на врати и сълзи. И мерси пак за приятните отзивиПървоначално написано от Violenza
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Оф бе, жена. Толкова ли не ти стана ясно, че всички са ОК с твоите разбирания и на никой не му пречат, въпреки че е с други разбирания. Ти обаче, всячески се опитваш да оплюеш чуждото мислене и дори тук отново го правиш. "Приемане на абсурди" - да, ама абсурди ЗА ТЕБ и други с твоето мислене. Никъде не виждам някой да се опитва да си налага своето, обаче ти се палиш, сякаш хората те карат насила да мислиш като тях.
DisappointedDreamer имаше предвид да се усъвършенстваш като започнеш да приемаш чуждата гледна точка, защото независимо дали ти я разбираш или не, тя съществува.
да бе жена, разбирам
и темата си вървеше много добре и се спазваше добрият тон, докато на кака ти Вили не й прищракна нещо в акълчето и не реши да заеме офанзивна стратегия, а другите форумни чикигърлки клъвнаха на въдицата й
все още не разбирам какво стана
oh God
Мозъците ви се обадиха.. изневерили са ви и ви изоставят.. няма смисъл да формулирате изречения при отсъствието на мозък.
Тоя форум съвсем затъва в блатна вода - някви си пишат на латиница и въобще не ги ебе, отдолу пишат модератори и се правят, че не ги виждат...
пантерооо пиши на булгаристански
кака ви Вили пак в епицентъра на събитията
my job here is done
Само едно не мога да разбера и искам да ми обясниш , защо модераторите за всяко нещо да са виновниЗначи те са длъжни да четат всяка тъпа тема и всеки малумен коментар който се пише тъй ли
те щото си нямат друга работа ами и трябва да станат като в детската градина забавачки
![]()
като ти пречи какво има в темата не влизай , толкова ли си ушмуленти знаеш ли какво правиш
като видиш едно лайно на пътя , стъпваш в него умишлено , хубаво го омазваш и после викаш уууууу къде са чистачките , как може кучетата ви да серат на улицата и т.н.
аз като видя лайно на пътя , просто ще го заобиколя и няма да се ядосвам . просто излез, не чети и млъкни![]()
Наясно съм, че модераторите не са нито постоянно във форума, нито във всяка тема. Но:
1. ако не си забелязал има система за докладване, която по принцип трябва да улеснява работата им - не им се налага да са навсякъде
2. след като вече са в дадена тема, би следвало да не си затварят очите за системни и нагли нарушения на правилата.
Дали ще изляза или не, решавам аз. След като вече съм тук, ще направя каквото зависи от мен, нещото което най-много ме дразни в този форум, да не се случва. Ако видя пост с расизъм ще си го прехвърля от единия крачол в другия. Латиница обаче не мога да търпя. Не те кефи, че съм така - твой проблем. Правилата са на моя страна.
Знам я системата за докладване и никога не я използвам понеже не съм путяк , има си и други начиниКогато някой ме настъпи му го връщам , не се оплаквам на мама както ти правиш
Значи ти си дошъл тук да съгледяваш , ти какъв си , адвокат на форума лиНа теб ако не ти харесва , на нас всички останали може да ни е забавно , ти за какъв се считаш че ще ръководиш нещата , темата дори не е твоя
Такива като теб които се правят на много състрадателни и много помагащи го отнасят първи , това сигурно го знаеш
Ей на такива многознайковци които се месят в чуждите отношения много обичам да си го изкарвам
Спри дотук докато все още съм в приятелско настроение , вярвай това е добрата ми страна
![]()
Ама разбира се, който използва системата на докладване е доносник.
Ако ще съм доносник относно писане на ретардската шльокавица, да, доносник съм, мерси. :Д