такаам

позволете ми да направя едно обобщение на бисерите, които се изръсиха в тази тема, от които бих могла спокооойно да си направя огърлица
не съм чела цялата тема, но:
-първо казаха, че предпочитат да не знаят, ако им изневерят
-ако половинката ти ти изневери, няма да се разделиш с него/нея, защото ще си развалиш семейството и децата ти ще останат без един родител (демек умрял? )
-една връзка е нормална и хапсолютно нищо не куца в нея, ако единия партньор се отбива от време на време при комшийката, те имат толкова силна духовна връзка, че чукането с други не е пречка (защо изобщо се събираме с други и обещаваме разни глупости..нз, нз) (друга вметка - сетих се за един документален филм за едни мормони докъде го докарахме...)
-няма да се разделяме на дърти години, ако ни изневерят, щото връзката ни е 'удобна' и са много разправиите

начиии, има няколко варианта:
-тролите много яко
-спорите ей така за спорта и си вадите аргументи от ноктите само и само наопаки да бъде
-много сте тъпи

искам да попитам Лелката от позицията на каква си позволява да ме окачествява като едноклетъчно?
обиждала ли съм те някъде, нападала ли съм те? дори не съм се обръщала към теб
как смееш да с позволяваш да даваш етикети на този и на онзи, ей така безпричинно? ти коя си?
все съм те виждала да злобееш и да се излагаш, ама днес това беше върха на сладоледа

никога не съм попадала на нормално твое изказване/спор, всеки който не е на твоето мнение бива заклеймен на тъп и безмозъчен
смени малко репертоара, давай го по-нормално
честно казано не го казвам, за да те обиждам, но според мен имаш сериозен проблем с общуването
а може би и психически, знам ли?