.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    EminemFan72
    Guest

Exclamation Проблеми с оценките!

Здравейте!
    Моля Ви, ако някой може да ми помогне, защото вече не знам какво да правя!
    Вече съм 7-ми клас! Ей го на 2-рият срок и матурите идват!
    Тази година ми е първата, в която имам толкова слаби оценки...
    Бях в едно училище (няма да му споменавам името) от 1-ви до 6-ти клас!
    От 5-ти клас имам проблеми с една "групичка", която само ме биеше и насилстваше, да правя еди к'во си, еди що' си...
    Но все пак завърших с 6!
    В 6-ти клас обаче, дисциплината на "групичката" или по-скоро самочувствието им се повдигна... Почнаха да си мислят, че са много велики и тн.. Отново, също мен и още две момчета биеха... Казах на мама да ме премести в друго училище, но не беше съгласна...Вторият срок дисциплината беше още по-лоша и от първият! (Давам пример) Класната ни стая е на 3-тият етаж, обаче аз заобикалях по 2-рият, защото беше по-пряко... Та... Двамата "побойници" с бяг идват от единият край на коридора към мен, единият ме хваща през ръце, а другият с тукат в стомаха... Казах на учителя, на директора, но тъй като единия "боец" беше богаташче, не му направиха проблем, а за другия, май и директора не знаеше, че е и от това училище... Тогава вече спрях да уча! И то на инат! Учих по много малко колкото за 4-5... И все пак завърших с 5 годината!
    (Това ми беше първата година, която я завършвам с 5) Сега като се гледам в огледалото ме хваща срам от себе си! Раберете, само матурите в края на годината са ми в главата! Много се притеснявам, опитвам се да уча, но не става... Колкото и да се мъча изкарвам само 2-ки и 3-ки(математиката)! Не знам, не мога да се позная!Та.. .сега съм както казах в 7-ми клас и то в друго училище! От 1-2 седмици започнах малко повече да се съсредоточавам и то към добро!
    От 3-ка по Биология минах на 5, от 4-ка по БЕЛ, минах на 5 Само по математика си оставам с 2-ки и 3-ки! МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ, НЕ МОГА ДА ИЗДЪРЖАМ ВИ КАЗВАМ!
    Мерси за отделеното време!

Защо позволяваш някакви си да те провалят просто ей така?!? Това, което си направила на инат, надявам се разбираш, че тях не ги засяга изобщо, а разваляш единствено себе си и бъдещето си. Можеш да си върнеш отличния успех само да поискаш, сигурна съм. А относно математиката - помоли родителите си да те запишат на някакви уроци. Седми клас си, годината е важна и от това къде те приемат ще ти зависят много неща занапред. Малко по-позитивен/а бъди

anonymous895156
    Guest
    За математиката и другите предмети този сайт ще ти бъде полезен. http://ucha.se/
    Не се притеснявай за матурите, не са трудни. При кандидатстването в общия случай ти е нужна годишната оценка по математика, тази по БЕЛ + резултатите от външното оценяване по двата предмета, така че е хубаво да им обърнеш повече внимание през годината.

EminemFan72
    Guest
    Съжалявам, забравих да спомена, че ходя на уроци! Там задачите ги решавам вярно, а на теста грешно! не мога да си го обясня! А това, което направих на инат е нещо като бунтовка срещу това, че майка ми не ме премести в ново училище, а и междудругото! 1-вият пост:"Защо позволяваш някакви си да те провалят просто ей така?!?" То не беше само в междучасията, например в час по история... Изпитват ме то'я от групата ми вика: А си отговорил, ща' пребием след училище"
    А както казах, директора не го интерисува...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Аз за старото ти у-ще въобще няма да коментирам, то мисля, че не е и нужно...
    Недей се занимава с другите предмети (т.е. учи си ги до толкова, че да изкараш годината) и се съсредоточи върху математика и български. Български гледам, че си започнала да се оправяш, а по математика съм стигнала до извода, че единственият начин да се оправяш със задачите е много, много практика. Така че, взимаш един сборник и почваш наред, ако нещо не ти се получи на следващият ден носиш на г-жата да ти обясни къде грешиш. И не се шашкай толкова от тестовете, защото освен да се панираш няма друго обяснение защо не можеш да решаваш задачите тогава.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си