.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Майка ми не дава да си оскубя веждите

Здравейте аз съм на 13 и майка ми не дава да си оскубя веждите а и понеже съм на 13 започват да ми растат и малки мустачки и мисля и тях да ги оскубя защото косата ми е тъмно кафява и ще започнат да личат но майка ми и това не дава не знам защо не ми дава все пак ако ги не махна мустаците ще ми пораснат малко по големи и ще започната да се личат а веждите също много мои приятелки от моя клас си ги скубят а на мен точно майка ми не дава помогнете моля не искам да стана после много грозна :х кажете ми как да я убедя

Имаш мустак?

съвсем малък почти не се личи и не разбирам кое е смешно ? -.-

Първо си оправи правописа, а след това мисли за веждите.

може да съм написала нещо грешно защото го писах бързо а и може да е от копчетата а ти за коя грешка по точно говориш ??

Град
    София
    Има два варианта: да седнете с майка ти и на спокойствие да обсъдите ти какво точно искаш да направиш и причината, заради която тя не ти дава и има вариант да кажем мустака да го изрусиш въобще няма да се вижда а веждите леко да ги поизчистиш ... Другия вариант е да действаш бе съгласието на майка ти ..

ще опитам

Супер фен
    Добре де, толкова ли ти е наложително? В смисъл сляти ли са или?

не са сляти просто имат косъмчета там където отбелязах на тази снимка - file:///C:/Users/Computer/Pictures/dx300_19758.jpg
    искам само тях да махна не разбирам защо не ми дава

Цитирай Първоначално написано от Elvira_eli Виж мнението
    не са сляти просто имат косъмчета там където отбелязах на тази снимка - file:///C:/Users/Computer/Pictures/dx300_19758.jpg
    искам само тях да махна не разбирам защо не ми дава
    Качи снимката тук - http://imgur.com/ , индеанецо...

Супер фен

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    file:///C:/Users/Computer/Pictures/dx300_19758.jpg :ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД

Момичето може да не е в час с компютрите бахти кви сте гадове и как нападнахте , вие сте бетер от мен

Ще си ходиш малко по-космата, кво ще ти стане.

Ееее, за мустачките съм съгласна, че ако имаш, трябва да си ги махнеш, че децата в тези години са много гадни и може да ти се подиграват, поговори с майка си за това

За веждите можеш спокойно да изчакаш още 1-2 години.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Е това не го разбирам - как може да не ти разрешава 13 е нормална възраст да желаеш вече да си оформяш веждите...Това мъхче го махни веднага докато не са започнали да те обиждат или да ти се подиграват - стращно грозно е! А за веждите отиди и обясни на майка си как стоят нещата - и кога най-вече е подходящата възраст за нея да си ги оформиш. Обясни й че повечето ти приятелки и като цяло повечето момичета на твоята възраст си ги оформят и ти се притесняваш от твоите - би трябвало да те разбере

Не разбирам, защо всички я нападнахте, тя иска съвет.... за това е написала шибаната тема.... нали? Виж сега какво правиш, адски е просто-взимаш една пинсета, и без майка ти да те види си ги махаш сама!!! Аз така направих... а относно мустачките... ами тях пробвай да ги изрусиш с кислородна вода.
    Надявам се да съм ти помогнала...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто поговори спокойно с нея пробвай да си изрусиш мустачките а за веждите едва ли са ти много та чак да ги скубеш или махни само там дето са сляти

ок но като казах за мустачките имах предвид че почти не се виждат исках главно да питам за веждите ии мс на тези които ме разбраха а не ме нападнаха ..

Какви са тези майки? Аз като бях на 13 моята насила ме накара да отида да си ги оправя при козметик, понеже не съм била малка вече и не можело така.
    Взимаш една пинсета и си ги оправяш, пред свършен факт какво може да направи майка ти? Не ми се вярва да те накаже, понеже си си оправила веждите.

Супер фен Аватара на Runaway11
    ок но като казах за мустачките имах предвид че почти не се виждат исках главно да питам за веждите ии мс на тези които ме разбраха а не ме нападнаха ..
    Еми щом не се виждат толкова - майка ти няма да забележи ако си ги оскубеш а за веждите може и тях сама да оправиш - за начало можеш да обереш само космите които са отстрани без да ги оформяш много...

Супер фен
    А пробвала ли си да я убедиш да те заведе на козметик? Ако козметика/чката е свястна 1во-няма да те обезобрази и 2ро просто ще и кажеш, че искаш да махне само излишните косъмчета или ако имаш сляти и това е.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Понеже съм на 13 започват да ми растат и малки мустачки.
    Добре е,че се появяват чак на 13,аз от 11 годишна започнах да заприличвам на мустакат и брадясал мъж,слава богу майка ми прояви разбиране и ме заведе на козметик.

Изглежда майка ти не проявява разбиране,затова трябва да действаш без нейното знание.

Вероятно имате пинсета вкъщи,с нея оскуби само веждите и щом майка ти прави проблем е по-добре да не вижда пинсетата в твоите ръце.,събери пари,намери някой свестен салон за красота и отиди при козметичка да ти направи кола маска на лицето,не е много болезнено,а и е на прилични цени..

ПП: Първо почисти излишните косъмчета,ако решиш да ги правиш по-тънки ги скуби само отдолу (веждите).
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 12-28-2013 на 00:17

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си