- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс :)
Обичате ли аналния секс ? Колко често го правите ?
Темата е много интересна. Аз съм хетеросексуален мъж, но обожавам аналния секс. Много харесва аналните игри! Обожавам само момичета да проникват в ануса ми с пенис-колан, играчки или пръсти и да ме чукат анално! Ако има момичета които харесват или искат да пробват анален секс с мен в пълната му красота, прониквайки в ануса ми, могат да ми се обадят на 0.8.9.7.3.2.9.7.8.4. или да пишат тук. Предложението ми е сериозно. Държа на сериозно и коректно отношение.![]()
Ха-ха. Ти добре лиси бе? Какъв мъж си ти?
Последно редактирано от Lilawo_Dupe : 12-12-2013 на 16:21
Не, ама да. УЖАС.
Бебче, сексът е за да си правиш удоволствие, мила (освен необходимостта за продължаване на човешкия род)!!! Аналният секс при мъжете води до стимулиране на простатната жлеза. Жлезата отделя секрет. Този секрет се задържа в едни тесни каналчета до жлезата, дори при мъжка еякулация. Задръжката на този секрет води до различни вреди за мъжа (хроничен простатит и тн.). Стимулирането на простатата при анален секс, с пръсти, играчки и тн. води до подобряване физиологичните качествата на простатата и нейния секрет; качеството на спермата също се подобрява (да поясня за невежите, че съставна част на спермата е простатния секрет), следователно и качеството на сперматозоидите, което е много важно за МЪЖЕТЕ!!!
Ако ти или други момичета имате по-голям интерес в тази област, можете да ми се обадите на 0.8.9.7.3.2.9.7.4. и да си поговорим на "кафе", за да се уверите на живо КАКЪВ МЪЖ СЪМ!!!![]()
Какъв мъж си? Хайде щом се рекламираш така, нали знаеш, че по регламент всяка реклама трябва първо с нещо да ти вземе вниманието, ти с какво ще вземеш нашето?
хахаххахахахаха-хахахПървоначално написано от maximus
Тя Иви цапа полжението над 7 пъти доколкото съм разглеждал форума толкова теми имаше![]()
Чест и прави на Иви, че прави често анален секс. В нейните желания има решителност и действие. Достойно е това което споделя, защото търси съвет и решение на проблема. Уважавам такива момичета! Не уважавам такива които мразят, такива които се подиграват и присмиват на другите, такива, които хем им се иска, хем не им стиска, такива като теб!
Да, прав си, срам съм за момчетата, но гордост за истинските МЪЖЕ!!!
Хайде сега, иди си научи уроците по Биология за 8 клас, за да се опиташ да разбереш какво имам предвид и като мине някоя друга година, може да се разходиш по бул. Славейков, току-вуж си попаднал на някоя неопитна студентка по медицина която да се опита да те въведе в тайните на живота!![]()
Инфантилен гей.