.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    simplythebest95
    Guest

Анален секс :)

Обичате ли аналния секс ? Колко често го правите ?

Цитирай Първоначално написано от simplythebest95 Виж мнението
    Обичате ли аналния секс ? Колко често го правите ?
    Темата е много интересна. Аз съм хетеросексуален мъж, но обожавам аналния секс. Много харесва аналните игри! Обожавам само момичета да проникват в ануса ми с пенис-колан, играчки или пръсти и да ме чукат анално! Ако има момичета които харесват или искат да пробват анален секс с мен в пълната му красота, прониквайки в ануса ми, могат да ми се обадят на 0.8.9.7.3.2.9.7.8.4. или да пишат тук. Предложението ми е сериозно. Държа на сериозно и коректно отношение.

Banned Повече от фен
    Ха-ха. Ти добре лиси бе? Какъв мъж си ти?
    Последно редактирано от Lilawo_Dupe : 12-12-2013 на 16:21

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Е не.. хахаххахахахахахха

Banned Повече от фен
    Не, ама да. УЖАС.

Цитирай Първоначално написано от Lilawo_Dupe Виж мнението
    Ха-ха. Ти добре лиси бе? Какъв мъж си ти?
    Бебче, сексът е за да си правиш удоволствие, мила (освен необходимостта за продължаване на човешкия род)!!! Аналният секс при мъжете води до стимулиране на простатната жлеза. Жлезата отделя секрет. Този секрет се задържа в едни тесни каналчета до жлезата, дори при мъжка еякулация. Задръжката на този секрет води до различни вреди за мъжа (хроничен простатит и тн.). Стимулирането на простатата при анален секс, с пръсти, играчки и тн. води до подобряване физиологичните качествата на простатата и нейния секрет; качеството на спермата също се подобрява (да поясня за невежите, че съставна част на спермата е простатния секрет), следователно и качеството на сперматозоидите, което е много важно за МЪЖЕТЕ!!!
    Ако ти или други момичета имате по-голям интерес в тази област, можете да ми се обадите на 0.8.9.7.3.2.9.7.4. и да си поговорим на "кафе", за да се уверите на живо КАКЪВ МЪЖ СЪМ!!!

Banned Повече от фен
    Какъв мъж си? Хайде щом се рекламираш така, нали знаеш, че по регламент всяка реклама трябва първо с нещо да ти вземе вниманието, ти с какво ще вземеш нашето?

Какъв мъж си? Хайде щом се рекламираш така, нали знаеш, че по регламент всяка реклама трябва първо с нещо да ти вземе вниманието, ти с какво ще вземеш нашето?
    Не се сърди, но не се интересувам да привлека твоето внимание, защото ако ти имаше качествен интелект, вече щеше да си привлечена от определени думи в текста, който написах току-що; а не да се изявяваш като хейтър!

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от maximus Виж мнението
    Не се сърди, но не се интересувам да привлека твоето внимание, защото ако ти имаше качествен интелект, вече щеше да си привлечена от определени думи в текста, който написах току-що; а не да се изявяваш като хейтър!
    Не се сърдя, даже съм поласкана.

А косматото дупе бръснеш ли си го?

Не се сърдя, даже съм поласкана.

А косматото дупе бръснеш ли си го?
    Да! Винаги е изрядно избръснато, измито с интимен детергент и задължително направена клизма! По-чисто от устна кухина!

Супер фен Аватара на Supermassive____

Banned Повече от фен
    Да! Винаги е изрядно избръснато, измито с интимен детергент и задължително направена клизма! По-чисто от устна кухина!
    :Д :Д

Ама нали добре я изпълняваш клизмата, наясно си как да вършиш работата, че тука една твоя колежка( Иви) е оакала положението пред едно момче за секс и сега я е срам да го погледне! Хубаво, че се грижиш за твоето дупе!

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от maximus
    Искам да го направя с теб, свободно и без задръжки! Искам да ми бъркаш навсякъде!!! 0.8.9.7.3.2.9.7.8.4. - Жоро
    хахаххахахахаха-хахах

Тя Иви цапа полжението над 7 пъти доколкото съм разглеждал форума толкова теми имаше

:Д :Д

Ама нали добре я изпълняваш клизмата, наясно си как да вършиш работата, че тука една твоя колежка( Иви) е оакала положението пред едно момче за секс и сега я е срам да го погледне! Хубаво, че се грижиш за твоето дупе!

Чест и прави на Иви, че прави често анален секс. В нейните желания има решителност и действие. Достойно е това което споделя, защото търси съвет и решение на проблема. Уважавам такива момичета! Не уважавам такива които мразят, такива които се подиграват и присмиват на другите, такива, които хем им се иска, хем не им стиска, такива като теб!

Чест и прави на Иви, че прави често анален секс. В нейните желания има решителност и действие. Достойно е това което споделя, защото търси съвет и решение на проблема. Уважавам такива момичета! Не уважавам такива които мразят, такива които се подиграват и присмиват на другите, такива, които хем им се иска, хем не им стиска, такива като теб!
    Вземи млъкни ,че си пълен срам за момчетата регистрирай се в az-jenata

Цитирай Първоначално написано от lame7o96 Виж мнението
    Вземи млъкни ,че си пълен срам за момчетата регистрирай се в az-jenata
    Да, прав си, срам съм за момчетата, но гордост за истинските МЪЖЕ!!!
    Хайде сега, иди си научи уроците по Биология за 8 клас, за да се опиташ да разбереш какво имам предвид и като мине някоя друга година, може да се разходиш по бул. Славейков, току-вуж си попаднал на някоя неопитна студентка по медицина която да се опита да те въведе в тайните на живота!

Banned Повече от фен
    Не му се връзвайте на гейските приказки, малки момиченца, цели да ви въвлече в престъпните си гнусни гейски практики. Улч.....бляк....

Не му се връзвайте на гейските приказки, малки момиченца, цели да ви въвлече в престъпните си гнусни гейски практики. Улч.....бляк....
    Лилаво дупе, възможно ли е да съм гей и да се интересувам от момичета???

Banned Повече от фен
    Лилаво дупе, възможно ли е да съм гей и да се интересувам от момичета???
    Не знам дали си гей, но имаш гейски наклонения, може да си го прикриваш като вместо да си го признаеш се прикриваш зад извратени практики.

Не знам дали си гей, но имаш гейски наклонения, може да си го прикриваш като вместо да си го признаеш се прикриваш зад извратени практики.
    Точно така е! Права си! АЗ СЪМ ГЕЙ, КОЙТО ИСКА ДА ПРАВИ СЕКС САМО С ЖЕНИ И ЖЕНИ ДА ГО ЧУКАТ В ПЕРФЕКТНО ПОДЪРЖАНИЯ И ЧИСТ АНУС!!! За разлика от теб, която си най-обикновен педераст (да знаеш, че не искам да те обидя!!!)!

Banned Повече от фен
    Инфантилен гей.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Да, прав си, срам съм за момчетата, но гордост за истинските МЪЖЕ!!!
    Хайде сега, иди си научи уроците по Биология за 8 клас, за да се опиташ да разбереш какво имам предвид и като мине някоя друга година, може да се разходиш по бул. Славейков, току-вуж си попаднал на някоя неопитна студентка по медицина която да се опита да те въведе в тайните на живота!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И някой ще отговори ли изобщо по темата,или ще обръщате внимание на идиотите?

По темата: Имало е моменти в които не ми е харесвало, боляло ме е, но в други случаи пък съм си умирала от кеф Не го практикуваме много често, повечето пъти ми е дискомфортно някакво, не знам..

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    И някой ще отговори ли изобщо по темата,или ще обръщате внимание на идиотите?

По темата: Имало е моменти в които не ми е харесвало, боляло ме е, но в други случаи пък съм си умирала от кеф Не го практикуваме много често, повечето пъти ми е дискомфортно някакво, не знам..
    На мен ми е дискомфортно да сядам след аналния.Иначе и аз съм като теб, но с тази разлика, че аз го правя почти всеки път когато и вагинален правя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си