Ендорфин, адреналин и вазопресин - са химикалите

и съм напълно съгласен с shades.
А иначе за мен - смятам, че това са безсмислени глупости. Всичките тези "обичам те", "липсваш ми", "ще съм с теб завинаги", "никога няма да направя еди-какво си" - глупости, глупости и пак - глупости! "Никога" идва твърде бързо, "завинаги" изобщо не трае дълго, а всичките празни обещания и вричания са прости сапунени мехурчета, дето се пукат след някой и друг месец, когато се окаже, че половинката ти е срещнала някой по-мускулест, по-богат, с по-хубава кола или с по-големи цици, по-руса коса, по-дълги крака...
Любовта, която искаш да ти бъде описана е в книгите, във филмите и по рекламите. Там ще я намериш розова, напудрена и с куп определения, които после се появяват с някакви снимки за фон из Facebook.
Онова, което никой няма да ти каже, което никъде няма да срещнеш и за което няма да имаш думи, с които да го изкажеш, ще ти се случи само няколко пъти в живота и ще си късметлия, ако го разбереш.
За мен първия вид любов, дето ми гърми толкова силно от всички страни, че е нещо хубаво, е пълна че**кия. Простотия, която използваме за предтекст да не ни наричат женкари/курви. Иначе всичко останало си е секс, желание за размножаване, родителски инстинкти, изгода, взаимно задоволяване на интереси(дори и симбиоза понякога).