Какво за вас любовта? - Любовта е живот, полет, опит. Понякога падаш, щото си избрал неподходящ човек. Друг път просто нещата се случват. Не живея за него, а с него. Учим се да се обичаме, израстваме и си помагаме да не полудеем. Летим, опитваме. Понякога в розов мехур, понякога на метла. Малко розово стана обаче, което е непривично за мен. Мразя розовото. Като всяка двойка си имаме силни и слаби моменти, не общуваме много добре понякога. Карали сме се, плакали, викали... едва ли винаги ни е било лесно, но вярвам, че тези химикали не са само и единствено химикали. Иска ми се да вярвам в това.
Изневерявали ли са ви? С какво според вас се свързва изневярата? - Не знам да са ми изневерявали. Има специална тема за това малко по-надолу из раздела.
Какво бихте простили? А какво не? - Много неща бих простила стига човекът да заслущава и да не повтаря грешката.
Кой е бил най-хубавият ви момент заедно? - Не помня точен момент, защото не бих разпределила времето с него на добро и лошо.
С какво се характеризират чувствата ви? - С много неща.
Какво ви кара да се усмихвате? Как ви кара да се усмихвате? - Кара ме да се усмихвам по много, много начини. Побва да вади някакви тъпи, но последователни логики, след които се заливам от смях. Мъкне ми се с китарата, за да ми свири. Изпива ми шишето с водата, краде ми ластика за коса, последната бисквитка с хубава шарка само за да я разделим или да ми я натика в устата и да започна да бълвам трохи докато се хиля идиотски, гъделичка ме, прави глупави смешни физиономии. И още много, много неща. Основното е, че съществува.